Braking one crne i ok su, ne skripe a koce... imao sam na pocetku te orginal zelene plocice pa nikako da stane skuter sa oversize diskom.
best buy
ispadnu s popustom neš manje od 100kn u kreši, a i nikad me nisu razočarale ni na R1 ili R6, u svakom slučaju su amerika za one malossi synth/shit pločice
Svene naljepnica se lako skine nismo Zdenkići, javim se za druženje kad stignem
Danas sam iskopao felne koje moram nosit na plastificiranje, pa sam ih počeo pripremati za pijeskarenje jer prvi put kad sam nosio felge od zipa sp-a na pijeskarenje kod Blaža from Ježdovec,nije uspio skinut boju na nekim mjestima unutar krakova (kaže da se aluminij lako može stanjit i oštetit ako se isto područje pjeskari u više navrata) i kad se to odnijelo plastificirat u zelenu pojavile su se crne mrlje gdje su ostali komadi prijašnje boje!to mi je bila škola i sad uvijek prije pijeskarenja prvo skinem boju nekim alternativnim sredstvom predviđenim za to; talijanski dynamitt 46 ili chromosov desol
Dynamitt 46 mi je uvijek bio prvi izbor jer mu treba max. 10min da digne boju nakon nanošenja kistom, desolu treba nekih 20-ak ali i on odradi posao!
zadnji put sam Dynamitt uzeo 2012 kad sam pripremao felge od Zdravka i FXR-a za plastificiranje i s jednom kanticom od 750ml sam riješio oba para felgi, logično da ću i sad uzet Dymaitt 46 za taj posao i krenem u trgovinu s bojama i lakovima gdje sam ga zadnji put uzeo i ne drže ga već 2 godine jer im je prošli put nekoliko kantica eksplodiralo u skladištu za vijeme ljetnih vrućina i gazda više neće da uzima i momak što radi tamo me uputio u jednu drugu trgovinu!
dođem tamo i tražim Dynamitt 46, prodavač kaže da imaju, ali se više ne zove Dynamitt 46 sad je Svernidoll 63 i duplo je skuplji (prije sam ga plaćao 35kn sad je 79kn) i rastanem se sa stojanom za svernidoll 63,nitro i kist,namažem zadnju felgu koja na sebi ima samo sloj oem sive boje, prošlo 15 min nigdje da boja nabubri ili barem da pokaže dobru volju
uzmem fen i zagrijem felgu,kontam možda je hladno za hemijske reakcije ali i dalje ništa!Nakon više od pola sata čekanja, uzeo sam skalpel i tek onda uspio nešto jadno sastrugat i veći dio posla odradit vodobrusnim papirom 320
uglavnom kupnja Svernidolla 63 je bila potpuni promašaj i ne preporučam ga nikome, sutra se bacam u potragu za Desolom
kao što sam ranije pisao, uz Zdravka si slažem i FXR-a otetog iz NG i za njega su felge bile plastificirane kad i Zdravkove, tek sam sad skinuo komadiće celofana s felge da mogu sastrugat višak boje/plastike gdje se disk šarafi jer to nisam dobro zaštito prije plastificiranja, pa moram sad dok Braking nije montiran
sutra mi dolazi kupac iz Zaprešića za ramu od srke 150, jer mu je Filip D.(24) aka Fiiiiic prodao SR-a 150 koji se ne može prepisat (ima papire al je neka ovrha u igri), fala Fiiic sad će bit love za nove battlaxice