Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
uspoređivao sam sa clanom @pajo on ima gore malossi zelene šuštice, 13.5, dayco remen malo duzi, isao mu je bolje i to dostasad jos nismo testirali a najbolje da ide 150 napisao sam po satovima, naravno da ne ide, ide nekih 120-125 sigurno
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
zasto bi mu duzi remen terbao ubiti start? nije širi samo je duziisti je zvuk i sa 14 i sa 13.2 i sa 13.5 i sa 10.3 koje su bile samo krivih dimenzijavidio sam sliku tvog kod alfista u temi, lijep je fxr kako koči bubanj?
tko jos drzi seleniu kod nas? ona je bila prva ugradnja na piaggio skutere prije 100g slovila je kao jedna od najboljih ulja
kad stavi duži remen, remen mu na variomatu ne upada do dna...i automatski je drugačiji prijenosni omjer dok se ne počne penjat dalje...na samom startu...a fxr mi dosta dobro koči i zada, samo jbg...nije isti osjećaj ko disk...to je jedina razlika...ali ionako zadnju vrlo malo upotrebljavam, po gradu na manjim brzinama uglavnom...navika veća mi je muka prednja, imam originalne nove ferodo pločice...i kod jurcanja po gradu pogotovo liti nakon par žešćih kočenja znaju zasmrdit...ne vole silovanje hehena koje ulje ga voziš?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nije tako jednostavno...ima malo vise razlika...teleskopske vilice imaju samo zadnji modeli spa...matice van dekla imaju i neki fxrovi dd...ima tu dosta kombinacija...fxr nema katalizator...itd...al jedina bitna razlika je zadnja kocnica...nego...u mene nema selenie vise...pa zato pitam...prisa sam na motul 710 ester...malo skuplji ali navodno puno bolji...
nek svatko sipa sta oce, glavno da ga ima
sto se mene tice moze neko probat vozit i na ulje za mjenjačeja cu radije vozit na skupljem ulju nego brinut dal neko drugo ulje zadovoljava norme50 i 180 nije isto ni priblizno