Jel znas koji je razlog zbog kojeg Piaggio preporuca Seleniu, a sada i Agip?
ne znam...al mislim da je vjerojatno sponzorski...
Vidis da mozes kad hoces.
Da, upravo tako - sve je to marketing.
Daleko da su ta ulja losa, dapace - za serijale i predobra, a cesto od njih (kao i od TTS-a) strada katalizator jer kad se na njemu nahvataju neizgoreni dijelovi ulja ili benzina, na tom mjestu dolazi do zapaljenja tih dijelova (jer katalizator se grije na 650+C) i onda brzo dodje do pregrijavanja katalizatora nakon cega se on raspadne.
Ujedno, kao sto je neko gore napisao, talog od sintetskog ulja je neizbjezan na mashinama koje nisu pod velikim termickim opterecenjem (sve ispod pravog midracea, zapravo).
Osobno sam na svom kitu (MHR Replika koja je napravila 20.000km sa Nardom i Yasuni R-om i radi ko urica) koristio Stihl MINERALNO ulje (dok se vrtio sa Nardom do 12000 okr) i polusintetsko Silkolene od kad vozim sa Yasuni R-om (vrtim nekih 10500 okr).
Primjecujem da je taloga u spuhu vise sa ovim polusintetskim. Kad sam na 15000 km skidao cilindar da vidim stanje, (Stihl je bio u igri do onda) taloga na glavi uopce nije bilo, a na klipu vrlo tanak sloj. Ispod karika takodjer nije bilo skoro nista taloga.
Moja preporuka je za sve do pravog midracea (i to onog koji ce se vozit "muski") polusintetsko (da ne kazem mineralno).