Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Poz, evo nemam više polusintetičkog ulja (stavljao sam Valvoline 2t durblend-60kn) i sad sad dobio 5L Valvoline 2T al sintetičko ulje i pošto imam još ulja u rezervaru polusintetike, sad me zanima jel mogu sipat samo na to sintetiku ili moram sve vadit van ovo staro ulje(ili se smiju miješat ulja??)! Jer vidim da imam malo manje od pol rezervara a stalno kad dam gas mi svijetli crveno pa me počelo to iritirat... Kak su to napravili nemam poma...imam ulja a svijetli ko blesavo...
Otkad imam skuter koristim TTS ,a prićaju da je i motul dobro ulje,nisam probao pa ne znam
ja sam se vozio na kitu sa STIHL-om i sad se i na serijali vozim,jer je ulje radjeno za visoke okretaje na motorkama,tako da je ulje provjereno
ja sam jednom pomesao i nije se nista desilo, sve isto
ja sam prije imao Seleniu, ali sad koristim Agip-ovo Formula Racing...a kaj se tiće TTS-a mislim da nema potrebe kupovat...koliko ja znam TTS poćinje izgarat tj. djelovat na viskokim okretajima, otprilike 13 000,14 000,15 000 rpm...
...TTS je za High End scootere koji se vrte na viskokim okretajima...kao što sam rekao...TTS daje dobre rezultate na visokim okretajima zato jer je stvoren da izdrži na takvim visokim naporima...
e uzeo sam ulje motul power scooter 100% synthese i pise 2t ester, direct injection. ima li to kakve veze? iza pise "designed for the last generation 2-stroke scooters with direct injection or carbureted".. mgu li to sipat u moju sr-ku ona je karb, i nekako mi je ulje previse zitko nije ono gusto kao TTs koj isam prije koristio..
kolko kosta gore kod vas u eurima ?