Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mr J samo kad če biti maske gotove. Čekam da to vidim otkad sam na forumu,al skuter če biti bonbonvidi se da ne žuriš, vjerojatno zbog lakirera
Nabavi priko neta i bežični kit za subkutalni elektrošoker, ugradi ga lakireru na prevaru, pa kad se god sitiš plastika, stisni dugme...
Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 08:30:24Nabavi priko neta i bežični kit za subkutalni elektrošoker, ugradi ga lakireru na prevaru, pa kad se god sitiš plastika, stisni dugme... Ma covjeka vec dovoljno Bog kaznjava, imao je mozdani ili srcani, sada bas i nisam siguran...
kakav si crnjak!nego ja čekam da vidim neki video...
Citat: P.A.L.A.C - 28 Kolovoz, 2007, 13:40:08nadam se da cu dobit krug ako dodjem u zg. Svakako... Danas sam uzeo straznji amortizer na operaciju... Trebalo ga je skinuti i rastaviti Zatim ide ciscenje, odmascivanje, smirglanje, ciscenje i farbanje opruge i sredisnjeg dijela... Plastificirao sam u bijelu boju jer mi je ostalo od popravka radijatora... (treba ici elasticna boja na oprugu zbog njenog skupljanja i sirenja, inace dolazi do pucanja boje)I na kraju kada se vrati na skuter izgleda ovako :
nadam se da cu dobit krug ako dodjem u zg.
stari moj kakva raketa ce to bit...e oces doc na speedweekend na grobnik u 3.mj???
trosit ce izmedju 7 i 8 litara to je moja procjena... A potrositi, ne znam, ne vodim racuna o tome
amin da neko ne mari za corbu...no, super ako ce biti tako