ma kaj je tebi treba pedesetkom dojahat do beograda
Meni?? Nikaj!! Samo da se druzimo malo;)! Izvodljivo je jako, znam coveka koji je kinezom isao u CG na more iz Bg-a
!
kad se dobra ekipa slozi , nis nije nemoguce
ja vidim da se vi slazete, i vise od toga, mi ne mozemo da se skupimo do prodavnice da odemo..Ove godine smo se sastali "grupno" 2x...najvise 10 skutera
Samo vi idite u Beograd sa zagrebackim tablicama i javite mi kako je bilo
Potpis.
Sta?? Nisu to utakmice, pa da se napaljena stoka izivljava jedna na drugima.. Koliko auta vidim sa Hrv tablicama svakog dana, jos ni1 incident nisam video povodom toga.. I znam gospodju koja je odusevljena gostoprimstvom, i kaze da uopste nije onako kako se prica.. Ako ti je bas frka, mozes napraviti tablicu od papira, uglaviti je, zalepiti i cao. Niko te nece kontrolisati, pogotovo ne na takvom velikom mitu;)..
Samo vi idite u Beograd sa zagrebackim tablicama i javite mi kako je bilo
zašto tako misliš...Ja sam ubeđen da ne bi bilo nikakvih problema!
Od sve više ljudi čujem kako na obostranim stranama pri posetama nije bilo ama baš nikakvih problema, i treba tako da bude... Pa dokle bre ljudi više..
ja isto tako mislim da nece biti frke, mozete usput, ionako biste prosli kroz NS, pokupite Pitu i dodjete svi skupa, naravno ako se slazes Pito:)
evo i ja da se oglasim... iako ne postujem puno, redovno čitam (bar 15x dnevno) (Ukupno vrijeme provedeno na forumu: 4 dan(a), 11 sat(i) i 34 min.)
pa samo sam hteo da vas pozovem u bg i garantujem vam da ćemo mali, ja i još nas napraviti dobrodošlicu itd... bilo bi super da se tako skupimo nekad... inače, što se tiče tablica itd... 99% neće biti problema... msm, ima raznih ljudi, ali većina su normalni ljudi koji ne razmišljaju primitivno... nismo mi krivi na našu prošlost... i mogu da se kladim da ni jedan od članova nema veze sa tim što je nekad bilo... (pola nas se toga ni ne seća jer smo imali 2-3god...)
dobro si se javio vise
.. Pera, jos jedan drug i ja se skoro vidjamo svaki dan, provozamo se, bleja i tako, mi bi vas sacekali 100% skupa.. Ja njih ne smem ni da pitam da li bi hteli do Hrv, jer nisu hteli do NS :'(..jbg..nznm
sto
ma stavis tablicu onako ispod da se nevidi i sve 5...bilo bi super to,al mi sa 50kama nebi dogodine stigli,aj da je negdi na pola puta pa da se vozimo jedan dan a ne dva
mozete i tu varijantu, kako god.. i stigli biste za 1 dan, uz nekoliko pauza, cisto da skuteri odmore, 2-3-4 pauze od po 20-ak minuta i ok sve..neka svako ima neki alat, kljuc za svecicu, srafciger, i onu penu za gumu, koja je jako dobra, moze da drzzi gumu jakooo dugoo..
Eto, pa se vidimo, nadam se