Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gilera  (Posjeta: 2129 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nelo

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Gilera
« : 27 Lipanj, 2007, 13:38:29 »
Ljudi sta kazete na novu izvedbu Gilere - Runner SP 50 Special Series - i koja je nitro kaciga je dobra ali da je za manje pare, negdje do 1700kn, sta preporucujete?
Jos jedno pitanje dali netko zna neku poznatiju prodavaonicu motora Gilera u okolicu SisackoMoslavacke zupanije i BrodskoPosavske zupanije i dali bi se mogla nabaviti ova nova izvedba tu negdje da nemoram do Zagreba?
pozzz svima

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
Odg: Gilera
« Odgovori #1 : 27 Lipanj, 2007, 14:36:40 »
ja kazem lose...kad aprillia napravi repliku onda to izgleda lijepo,ali je ovo za mene stvarno sramota...
bezveze nagurane naljepnice,na bijeloj boji...bljack (vjeruj mi da lijepo ozgleda na slikama,i mene je to povuklo)

neznam ni jednu trgovinu iz tih županija,probaj potraziti na netu,ako su piaggiovi zastupnici moraju imati tu verziju...ako ne odmah,svakako se moze naruciti...;)

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #2 : 27 Lipanj, 2007, 20:08:38 »
meni se osobno takve bedastoče ne sviđaju,više volim jednostavnije,ali to je stvar ukusa.....možeš ti nju naručit ako je oni nemaju trenutno...treba malo čekat...

Offline Dino

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: mc2
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #3 : 30 Lipanj, 2007, 13:52:31 »
Ma nemam ništa protiv naljepnica,ali ako ih već stavljaju,neka ih kvalitetno naprave,a ne ovo,ko na mojoj gileri,pola se naljepnica već počelo odlipljivati :angry7:

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #4 : 30 Lipanj, 2007, 13:58:25 »
Instant karma, Dino, instant karma... :icon_biggrin:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #5 : 30 Lipanj, 2007, 16:45:03 »
Ma nemam ništa protiv naljepnica,ali ako ih već stavljaju,neka ih kvalitetno naprave,a ne ovo,ko na mojoj gileri,pola se naljepnica već počelo odlipljivati :angry7:

jel on mislio na sport seriu ovu SC ili bijelu???
Ovaj kojeg ti imas SC mi je gadan na slikama,al u stavrnosti je lijep...a bijeli je lijep na slikama a gadan inache...
SC je dora verzija  :icon_thumright:

Offline Nelo

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #6 : 30 Lipanj, 2007, 23:05:54 »
BaS budem vidil kad budem osao malo do pozege u mms moto, inace ona bijela nova verzija mi izgleda ok na slikama ali bas me zanima kak izgleda u stvarnosti.

Offline King_Of_Zadar

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: ZADAR
  • Moj Skuter: Astra GTC , Gilera Runner 50
« Odgovori #7 : 03 Srpanj, 2007, 20:10:03 »
Ja se ne slazen ovdi sa vecinom ...meni je ova nova Special series prelipa,,,samo je naruci....neces se zajb...ti... :icon_thumright:
A.C.A.B. All Cops Are Bastards