Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Turbo na motorima  (Posjeta: 1795 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Punisher

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
Turbo na motorima
« : 03 Srpanj, 2007, 10:07:07 »
Evo za one koji žele malo više znati kako funkionira turbo i kako se motor s njime ponaša;

>> http://www.motoplus-web.com/index.php?option=com_content&task=view&id=303&Itemid=13 <<
Who's looking for punishment ??

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: Turbo na motorima
« Odgovori #1 : 03 Srpanj, 2007, 10:35:47 »
jako lijepo objasnjeno :icon_thumright:,ma izvadit cu iz auta turbinu i ubacit u svog skutaca

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #2 : 03 Srpanj, 2007, 13:15:08 »
jako lijepo objasnjeno :icon_thumright:,ma izvadit cu iz auta turbinu i ubacit u svog skutaca
kad izvadiš tati turbinu na autu,auto ce bit sdi a ne tdi....a ti imaš turbo na skutu....sve super...
inaće,dosta dobro objašnjenjo...

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #3 : 03 Srpanj, 2007, 13:24:37 »
kad izvadiš tati turbinu na autu,auto ce bit sdi a ne tdi....a ti imaš turbo na skutu....sve super...
inaće,dosta dobro objašnjenjo...
ma ja se zajebavam,uzmem auto pa se vozim i slusam turbinu kako fucka,zamisli ides kroz grad na skuteru i napucas gas a on pocne fuckati kao TDI,al bi se cure palile na to :toothy12:

Offline aco stunter_50

• forumski skejter
  • **
  • ko mi šta može
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Beli Manastir
  • Moj Skuter: Kymco Agility 50
« Odgovori #4 : 03 Srpanj, 2007, 14:55:34 »
dosta dobro je objašnjeno i kada skineš turbinu sa auta od starog on ti glavu otkine ni jedan krug se nestigneš provozas :frajer:
Ko mi šta može