Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Punisher - 02 Srpanj, 2007, 19:41:42Citat: ALONSO - 02 Srpanj, 2007, 15:44:32rekla bi moja profesorica prije ispitivanja"svi junaci mukom zamukoše"pari mi se da ste i i vi tako, očemo ič ovaj vikend igdi, zadar ili tako nešto?Skuter je vraćen vlasnici (bio mu zaštopan spuh - zamisli, a ja sve izmijenjao na mašini ).Trenutno samo vozim po gradu ćaćinog Una i na kupanje idem najčešće biciklom Ugl slobodan sam samo nedjeljom pa ako ćete ići u ZD možemo se nać, mogu i na kraće relacije van Zadra a koje su to bibinje,sukošan,punta skala,petrčane??uf skoro san zaboravia zemunik,murvicu,posedarje...
Citat: ALONSO - 02 Srpanj, 2007, 15:44:32rekla bi moja profesorica prije ispitivanja"svi junaci mukom zamukoše"pari mi se da ste i i vi tako, očemo ič ovaj vikend igdi, zadar ili tako nešto?Skuter je vraćen vlasnici (bio mu zaštopan spuh - zamisli, a ja sve izmijenjao na mašini ).Trenutno samo vozim po gradu ćaćinog Una i na kupanje idem najčešće biciklom Ugl slobodan sam samo nedjeljom pa ako ćete ići u ZD možemo se nać, mogu i na kraće relacije van Zadra
rekla bi moja profesorica prije ispitivanja"svi junaci mukom zamukoše"pari mi se da ste i i vi tako, očemo ič ovaj vikend igdi, zadar ili tako nešto?
Skut na servisu... Ako ga srede, i ako prođe test (do Splita i doma, full gas, bez podjebavanja) eto i mene...
Nema 'blema, samo ako se servis opošteni i napravi kako triba...
Citat: Doomsday - 04 Srpanj, 2007, 08:11:41Nema 'blema, samo ako se servis opošteni i napravi kako triba... Aj nadam se da ćeš to riješit i da ćeš moći doći Bluedreamer-u smo zaspamali njegovu temu tako da daljnje rasprave prebacujemo; >> http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2788.new#new <<