Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stari, uzeja si dobar moto, 1.6 je od fiatovih benzinaca najbolji! Pusti ove što pljucaju i truju, kupite novi fiat pa ga vozite 10 godina i onda iznosite mišljenja, a ne kupite mrtve krame i ne uložite kune u njih i sranje od auta, daj oladite malo! Što se tiče održavanja: ODMA promini zupčasti remen i natezače, pumpu vode i redovan servis koji podrazumijeva ulje (Selenia 20K) i filtere, a bilo bi poželjno kad to minjaš da ti majstor i izmjeri kompresiju i ne bu bilo pi*darija!
i ja sam ga imao, i kad sam ga prodao kao da je vrag iz kuće otišao
cek fiata si kupio???
zupcasti , ventili i vodilice ventila su mjenjani prije cca 10000km tak da mislim da nema potrebe
To ne viruj rođenom ćaći da je prominjeno, al kako oćeš!
bitno da si ti zadovoljan taj motor je prozvan kao najbolji i najpouzdaniji fiatov motor ikada. koji zna cugnit kad ga se cepi, al koji ne? sto se tice plina, skini flandju i onda provozaj auto, jos ce bolje ic
meni nije jasno kako mozes vozit auto koji za koji po zakonu nemas vozačku, taj auto prelazi zakon po broju kW i po tome svaka normalna kontrola policije da te zaustavi ti trebas platit kaznu !! jesam u pravu ?? taj zakon vrijedi dok ne napunis 24 godine
mislim da clan Snake upravo prodaje zbog toga bravo 1.6 16 V
golf je sinonim za seljo tuning u kombinaciji sa cajkama...ja cu rec fiat samo zato jer je talijan iako ne znam kakva je dizel masina kod njih
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
cuj podivlja nakon 4500 hahaha koji nepodivlja na tolko okretaja majke ti mile,a ovo za 1kw vise jbg od nekud je moralo krenut onda bi ovaj reko meni fali samo 2 i tako dalje