za motor nista ne kazem.....svi znamo da golfovi prelaze XXX XXX kilometara....ovamo u bosni golf 2 koji je 85 godiste kosta oko 2000-4000 eura.....stvarno ti kazem..mogu potvrditi oni koji zive u bosni......
kod ovih ljudi kod mene....oni samo golfa vide....golf i samo golf....po mogucnosti 1.6 dizel
a zasto npr....ne fiata punta....on je ok auto ako nismo bas pri parama....u svakom slucaj golf je moj zadnji izbor....
zato sto auto sluzi svrsi,trazi najminimalnija ulaganja,standard u bosni je los,zato je to tako
meni stari vozi renola 4,5 crvenih nijansi na njemu,ali sve je tip top sto se mehanike tice,cijeli je izgreban iznutra ali nigdje trul,unutra ide sve od alata za krcenje suma(trimeri,pile,ma sve) i stari mi lola ide u grad sa tim autom,sređen on do jaja,kosulja cipele,raybanke,99 posto ljudi odi misli,vidi ovog sta vozi nema kruha doma,a 99 posto istih vozi audije,mercedese na kredit ili leasing te ih prodaju pod naslovom HITNO,HITNO !! kad vise ne mogu odplacivat,prividno imanje novca ti je to
a meni laganini "raste" treca kuca dok stari vozi renola 4,a mater punta 1.7 td
malo sam skrenuo sa teme