Bas kao sto je Doom rekao, malo sam proucavao kacige (materijal, vizire, zatezace, buku, komfor) i mogu reci da mi ova kaciga stoji kao salivena, imam osjecaj da je spojena sa glavom...
Vizir je odlican nista ne magli a nema pinlock, jednostavno se skida, stavlja, jedino mala zamjerka pri podizanju vizira u rukavicama (nema izrazeno zadebljanje za podizanje).
Sto se zvucne izolacije tice kaciga je zmaj (probao sam i Shoei i IXS i druge...), isto tako sto se tice i puhanja, kaciga odlicno brtvi...
Nadalje, zatezanje kacige nije na onaj popularni "klik klak" nacin nego je napravljeno klasicno...
Inace se iskreno nadam da necu trebati "isprobavati" vrijedi li kaciga tih novaca...
Sto se jakne tice, kombinacija boja mi se svidja, takodjer mi se svidja to sto je Gore-tex membrana i sto ima podstavu koja se skida (moze se koristiti i po ljeti i po zimi)...
Uzeo sam duzu jer ne zelim fancy spancy jaknicu za "pokazat se" nego jaknu koja ce me stititi od vjetra i kise te zastititi prilikom, ne daj Boze, pada.
Nisam htio kozu jer mi nekako ne pase...
Sto se Sepica tice dao mi je grijace koljena gratis, opet je to u neku ruku O.K. (mada bi bilo bolje 10% popusta za gotovinu - iako je on u Haagu)