Relativno sam nov kaj se tiće skutera i nisam baš upoznat s prerađivanjem istih jer sam se više bavio motorima. Uglavnom radi se o runneru pure jet s kojeg su skinute blokade i ide 85. Problem je u tome kaj kad je bio hladan je dobro lovio start al kad se zagrijao trebalo mu sek.-dvije da se razvrti i onda je bio trom. Taj skuter vozim tu i tamo pa mi je već akumulator bio lagano prazan pa sam ga napunio i išao se malo provozat, začudilo me to da mali se više nije zamarao i nije gubio start i rekciju na gas mada sam ga malo duže forsirao, po mojem zaključku da to ima veze s pumpom goriva i da sa slabijim akumulatorom nije filalo gorivo kako treba.Mali se preporodio, a ja sam dobio volju za njim.
E sad, u skoroj budućnosti planiram ga lagano nabrijat pa me zanima kakva kombinacija spuha sa ostalim piz.... ide na njega da to šljaka kak treba jer zanam da je injection na skuteru zajebana stvar. Ne mislim ići u krajnost s friziranjem ugradnjom kita nego samo spuh + prijenos, pa ko zna koje kombinacije
provjereno valjaju na toj mašini neka se jave