Nema zime... Za past uvijek imaš vremena, ali to ne želiš, vjeruj !
A da to i realiziraš (ostaneš na skuteru "od polaska do odredišta"), samo pažljivo, u svakom trenutku vožnje ...
Evo... ja sam u zadnje 3 godine imao dva "spuštanja na bok", jer to je već bio samo "izostanak oslonca" pri zaustavljanju skutera... jednom po vožnji po crti (između 2 zaustavljene kolone), mi neka žena otvorila vrata... oštro izbjegavanje udesno, vrata i nje, je prošlo, a onda oštar povratak lijevo...više nije, kočenje u lijevom motanju, i zaustavljanje uz "slow motion" spuštanje na desni bok... jednostavno mi posrnula noga, inercija je bila jača nego sam je s spuštenom nogom mogao zaustaviti... drugi put sam vozeći polovicu lubenice (u najlon-vrećici na desnoj ručki / nije stala pod sic) poskliznuo po tračnici pruge na ulici... pobjeglo prednje kolo po metalu i kasno više nogom zaustavit energiju težine skutera uvećanu za proklizavanje...
Uz sve te nagle pokrete, lubenica se nekako našla ispod mene, te sam cijelom butinom pao na tu polovicu i "spljeskao" ju... bar sam imao jastuk za pad... nije baš zračni ali O.K.