E, sad kad je radni dan pri kraju, da u miru ispalin na živce prepričavajući sranje od jutros...
Dakle, dan je krenija super... moš mislit...
Iden oko 7 i nešto sitno od Kaštel Starog prema Aerodromu, kad uskoro, u Štafiliću, ugledan kiper, ogroman, a iza njega gusli neka 50-tka... Još izdaleka vidin da tip pogleda malo livo, pa odluči da neće, mislin ja, valjda je odusta od preticanja...
Tako ih ja krenen, onako iz daleka, priticat oboje nešto brže nego šta oni idu... I nisan još ni doša u liniju sa 50-tkon, kad ti frajer KRENE U PRETJECANJE!!! BEZ DA JE POGLEDA IZA, MRTVI, ILI BILO ŠTA!!!
Sinja san ga dovoljno rano pa san se uspija dat dovoljno ulivo da ga ne pokupin... Ali nije bilo dovoljno da ne pokupin njegov retrovizor sa mojin...
Njegov se preklopija put naprid, a moj, naravno, put nazad i... po mojoj desnoj ruci... OUCH!!!
Prođen ja još nešto naprid, srića, suprotna traka pusta, desna ruka mi oduzeta od bola, i stanen ja skroz livo, na makadam uz cestu, uz suprotnu traku... i brojin zvizde...
Nakon po minute skužin da me niko ne prolazi... Ni kiper, ni 50-tka...
Okrenen se, iza mene nikoga... Kroz jebeno gadni bol u ruci skužin da je kiper valjda skrenija, a negdi je skrenija i pobiga tip na 50-tki... Biće je mislija kako san sta da ga sačekan pa da malo, jeli, popričamo...
A ja sta jer nisan moga više držat volan desnon rukon...
I tako... Ruka još boli pun kua... Na oderotinu mi stavili dezinfekcijsko sredstvo i gazu... Dan stariji i malo pametniji...