Dario, Zvonkec, Avr, veliko hvala na lijepim riječima, ne znam što drugo da vam kažem za ovakvu podršku. Drago mi je da vam se sviđa boja.
Kamera ne može baš prikazati boju onakvom kakva jest. Uživo izgleda čak i bolje, budete vidili kada dođete
Radilo se ponešto i ovih nekoliko dana koliko nisam updejtao temu.
Pošiljka dijelova je došla pa je složena pumpa vode. Obnovljena je Top Performance setom u kojem su
ako se ne varam SKF Italy ležajevi i Corteco semering.
Pregledana je i kompletna instalacija, oštećenja nije bilo na žicama već samo na izolaciji, u vidu
izolir trake koja je bila pokidana na nekoliko mjesta.
Postojeći osigurač koji se nalazi pokraj aku-a je bio izgoren pa je odmah zamijenjen novim.
Pošto sam kući imao cijelu rolu Tesa platnene trake za omotavanje instalacija, odlučio sam
komplet instalaciju omotati nanovo da je dodatno zaštitim.
Konačno je završen i airbox za kojeg mi je falilo koljeno/lula koja se spaja na karb.
Još jednom moram spomenuti kolegu Mic-a koji je izišao u susret te iz šteka donirao lulu i keder/dihtung
za zabrtviti airbox jer je moj bio iskidan, nije mu bilo spasa.
Kako je gore opisano, kupljena je plastična lulica sa navojem, u željezariji. Unutarnji promjer lulice je 22.7mm.
Stajala je ukoso pa je radila i turpija bilo je povuci potegni ali sve je na kraju leglo kako
treba. Silikon - ljepilo Sika drži lulicu izvrsno.
Napominjem da je u airboxu nova standardna spužvica kakva dolazi u serijali.
Nije stavljen Malossi Red Sponge i sl.
Zamijenjeno je i ulje u getribi.
Vrsta ulja se vidi na slici, staro je bilo malo tamnije boje..
Kupljen je i neki najjeftiniji Exide aku za 132 kune