Čale hvala na podršci i lijepim riječima, tvoj nrg je poslužio za inspiraciju. Iskreno toliko se build otegao da
pomalo i mene zanima kako će izgledati kada bude složen.
Kolegu mic-a sam zaboravio spomenuti. Ovom prilikom mu se zahvaljujem za cijelu kutiju inox vida koje se vide na slikama (deklo)
te koje je donirao da doprinese projektu. Donirao je za probu i centralne opruge, šajbe, opruge kvačila, rolice...svaka čast
matija84m hvala na komentaru, rekao bih da build ide u smjeru tvog potpisa mnogo jaka grana... e sad koliko će biti tripovanja na duže staze to ćemo viditi
Sve je odrađeno pedantno i po PSu, svida mi se projekat samo se nadam da ces se i voziti a ne da zavrsi na oglasu kroz neko vrijeme
Hvala na komentaru. Što se tiče prodaje, ovaj skuter nemam namjeru prodati. Isključivo slažem to za sebe i za svoj gušt.
Sve je rađeno detaljno. na svaku plastiku od roxa, zasebno, je potrošeno vjerovao ili ne 4-5 sati rada, sve ručno, od brušenja do završnog stanja.
Plastike čak nisu farbane isti dan nego svaka posebno u razmacima, tako da se nisam morao žuriti nego bi jedan dan radio jednu ili dvije plastike max.
Na plastikama se osim tvorničke farbe nalazilo nekoliko slojeva spreja koji se nije dao brusiti.. pa se pralo nitrom i svakako, muke teške.
Toliko je sati rada potrošeno da ne znam što se mora dogoditi pa da prodam taj skuter..
Xmaxa imam za daily i vjerojatno ću ga zamijeniti sa novijim 300 modelom s vremenom ali Aerox ostaje uvijek tu.