Je, odma sam to doživio i vratio sam ih nazad iako mi nikako ne pašu.
ne znam jesam li spominjao do sad retrovizore, razmisljam o 2 vrste, one koji se kaču na ručke volana ili one naprid kao što ima T-Max
Hahaha, da ukusi su drugačiji i ne sviđa se svakome isto
Btw kakav ti je xmax jel ti udoban kakav je po pitanju upravljanja
paa ovako, imaš u početku teme par riječi za
udobnost, ali za sad sa onim airshit jastukom je solidan, mogu izdržat 120 minuta bez boli, i onda se opet pojavljuje u trtici. Mislim da je to radi težine ali ajde, nema veze.
Upravljanje? Nije okretan kao Skipper, jako je trom za okrenut se na mjestu, dosta težak i treba ti fizičke snage. U prometu, čitaj gradska gužva, za veleslalom je kao stvoren za to. Danas baš sam od Posedarja u centar Zadra stigao za 12 minuta
autom da voziš ne znam koliko ne moš stići ispod 20 minuta... Od Zadra do Novalje sam vozio 100-130 u prosjeku, samo moraš pazit kod pretjecanja i ne smiješ ga previše nagnuti (imas već napisano u temi i što se desilo), ima snage za povući do 125 po satu. Sve preko je tromiji ali razvuče do 140 km/h sa mojom težinom. Od Paga do Novalje sa kolegom koji je također išao na posao, krenula je utrka, VW Polo 1,4 TDI vs Xmax 300 i.e. i nije mi ni u jednom trenutku pobjegao osim jedne uzbrdice u Šimunima, tamo se odvojio od mene jako brže, tj mene je xmax slabije vukao. I to je sve!! Nije mi utekao ni na ravnici na Slatini... Xmax je odličan međugradski skuter spreman i za gas. Ne mogu reć da nisam zadovoljan sa njime. Žalim malo što nisam Xmax 400 probao iako su srali po njemu dosta ostali... Ozbiljno svakako razmišljam o TDR perfomance kitu, variomat, duža getriba, itd......