Tomi i Dario, jeste vi uopce probali dr pulley (original ne one kopije kaj se rastope) na nekom maxi 4t ili samo trtljate?
Velim da ih imam na bevu 400 i da skuter puno ljepse vrti sa njima. Kad na masteru oces kroz grad onak lagano ic tolko da drzis ravnotezu sa serijskim rolama trese drma, sa ovim je daaleko meksi ljepse hvata okretaje, a vrti se samo vise u startu, i to neznatno, dok nakon 80 ima nesto nize okretaje... ja nisam iso ful na laganu verziju, i to je do osobnog ukusa, nisam htio da mi se prevrtava skuter... Za krajn ju uopce ne znam jel kaj porasla, al pala nije to znam..
Ja osjetim razliku izmedju serijskog filtera zraka i red spongea, sa rs bolje vuce, naravno i vise trosi... tak da definitivno je razlika sa ovim rolama...
Skoda vidi kolko su ti serijske rolice u yamahi, vidi kolko su dr pulley i onda izracunaj kolko budes maximalno "spusio" makar ne mozes falit jer i da nis nisi dobio, imas opet rolice koje ces vozit...
I ovo, tvoja para, al tek si kupio skuter i vec bi nabrijavao... ja bi onda radije malo vozio, prodao i kupio jace...jer i sa variom neces dobit da ide dvesta iz mesta...pa ti bude i to slabo, pa ces gledat kit, struju, bregastu, nema kraja