2 puna mjeseca od Xmax vlasništva.
Sad bi kao trebao napisati neke doživljaje u zadnjih 1-2 mjeseca...
Ne žalim za kupnjom. Iako je sve stock na njemu (za sad), gradskom vožnjom rastura. Zadovoljan sam njime i volio bih da stišćem gas malo manje, da mi je potrošnja na 3,3 do 3,5 litara, ali ovako je sad na 4-4,5 litara jer ga volim stisnut više nego pojsti, a pojsti virujte mi, volim hihihihih...
Gume koje su došle sa njime su solidne, ali definitivno nisu najbolje koje sam vozio do sad. Neka zlatna sredina. Prošle su 5.250 km, dobro se za sad drži napram onome tko ih i troši haha ... Držu okej zavoj, po suhom su dobre, po mokrom su dobre, ali kočenje sa njima je užasno. Start je čak dobar.
Do sad nisam vozio skuter/motocikl sa ABS sustavom i ne znam jel to normalno, al ne od reagira svaki put, i ne upali se odmah ABS. Prvo prokližu gume nekih par metara i onda se upali... ne znam..
Sustav za proklizavanje se pokazao odličan. Spasio me par puta u zavoju ili raskrižju, samo me vratio nazad na balans.
Nikako se ne mogu natjerati da odem u Šibenik na izmjenu ulja, nekako "nemam vremena", odnosno čak volje... 200 km sam prešao preko intervala, a šteta mi je skuterića da mu ne ukaljam jamstvo a da ja to sam promijenim.. ufff... zato ga baš i ne vozam, a i postalo je dosta "hladno" i po suncu, pa bi se valjalo malo bolje obuć...
Za sada ga ovako malo provozam reda radi, radi gušta... možda se uputim za Šibenik do kraja tjedna, da ga mogu mirno parkirati... I moram nekako kufer izkemijati, to je samo 3,500 kn a nikako da ga odem i kupim hahahahah... svaki višak para odlazi na NRG ...