Tragedije po Skipperu. Kako sam imao kupca prije mjesec dana, odvezao sam ga dan prije u Zadar sa autom kod frenda na čuvanje, u prikolici je na manju rupu poskočio... (mislim da bi to mogao biti uzrok problema) ... Kad sam sutra dan vozio skuter prema Supernovi, tih 5-6 km je bilo sve okej kao i nazad do frenda. Ostao je kod njega par dana, i onda sam ga vratio kući ali vozeći se na njemu. Pičio sam pun gas do kuće, i kako smo stigli, kum i cura su se išli provozat do Paga, napunili ga tamo do kraja na bezinskoj, išto se desilo pri povratku nazad, skuter bi pri gasu - izgubio brzinu kao da si pusti gas, ali i dalje ga držiš, i nebi se ništa desilo dok ne pustiš gas i opet dodaš, i onda kao proradi skuter, i krene pucat iz auspuha.. i tako je krenilo često. tata mi je rekao da bi mogla bit voda u benzinu (doduše nije mi palo do sad na pamet izvadit benzin van i nalit drugi), ali mislio sam da je do crknutog čoka (kojeg sam modificirao da bude igla stalno spuštena), te je skuter posli te modifikacije palio puno bolje na hladnom i toplom startu, zatim sam mislio da su rolice prelagane 9,7gr te sam stavio 10gr ravno, i odmah promijenio svjećicu.. prvih 2 kilometara je bilo sve u redu i onda mi se sad opet desilo isto to... i onda je krenilo opet za redom... na manje od pola gasa sam se morao vratiti kući...
mene sad zanima, ako je itko ovo pročitao, do čega bi moglo biti? prirubnica? čini mi se čitava... baš sam je gledao i mekana je. Crijeva? voda u benzinu?