Da malo napišem koji komentar nakon korištenja svih ovih dana.
Niti sekunde mi žao nije što sam ga kupio. Od onog dana kad sam sjeo u Vrsima na njemu... Skuter je odličan za voziti, okretljiv, pravi gradski mališan, prima lijepo gas napram moje težine, mene i curu sa teretom cca 240 kg odvukao je do Splita magistralom bez ikakvog znakova umora, osim kad smo se penjali u Primoštenu na Gospu od Loreta. Tamo nas nije uspio povuć, ona je morala hodati cca 100injak metara... i to je to. punih 240 km taj dan u 4 sata je izdrža, Pag - Split. Ostao je parkiran taj dan kad sam pokupio Xmaxa, onda je u nedjelju stari i majka otišli po njega, i njih je dopeljao bez ikakvog problema na Pag, samo što su posli šibenskog mosta išli preko Benkovca na Posedarje pa na Pag. Komentirali smo dan poslije kočnice, ni kad se zagriju, nisu popustile, nego su kočile normalno.
Skuterić je očuvan, ima par piknica, no to ne znači da jednog dana me ne može puknit i kompletno ga restauriram odnosno ako išta barem plastike pofarbam da ga u potpunosti osvježim. Naš MIC sa foruma mu je ispolirao farove, onda su svitla po noći bila još bolja i vidljivija. Nisam osjetio svaku rupu sa njime, ali se preko 120 km/h nizbrig malo tresao, mislim da je problem u kuferu jer nisam bio naslonjen na njega. Vozne performanse možete vidjeti na prethodnim postovima gdje sam okačio YT link gdje sam išao sa njime u Novalju...
Zapravo što više razmišljam o njemu, stvarno ispadam lud što ga prodajem uopće... Starkelja, 18 godina ima, AC Piaggio ... ma oduševljen sam...
Jedino što me jebe ta potrošnja - 4,5 litara je trenutno.
Drugi karb jesam nabavio, ali kako je stigao NRG, on stoji sastrane rastavljen...
Već sam spomenio da mi falio vožnja sa njime, i možda ga budem koristio po zimi dok idem na posao i nazad tih cca 80 km, da ne nabijam xmaxu kilometre bezveze... a plus bura, kiša, oseka, plima, jugo, mjesečeve mijene... hahahah