Slikaj drugi put izlaz na ventilvaru.
Recimo Mitsuboshi (oko 15 komada sam izvozio i imam u steku) je zeru kraci od serijskog, i kod kraceg remena mi se svidja direktniji prijenos snage. Dimenzije 18.5mm, tako da ga stavis i odmah uzivas u maksimumu performansi, medjutim, on brzo padne na 18mm, pa kasnie miruje na nekih 17.8mm sto mi je na skuteru bez rezonancije bila koma, gubio sam putnu za oko 8kmh uz vece okretaje, a o krajnjoj da ne pricam.
ALI, otkako sam se odvazio i utrpao getribče, planiram iskoristiti dosta remenja u steku.
Jer nece se meni peza rugat kako remenje traje kratko, a na pezi je "38%" duzi prijenos nego na piaggiu. I onda slijedi prava istina, cim stavis identicnu stvar na piaggio, jednostavno dobivas jos bolje performanse nego na pezi. Najjace mi je bilo kad smo odradjivali drag raceove, peza je imala krajnju i vukla je taman kad je piaggio getriba posustajala.
Najjace mi je bilo kad kad sam dozivio pokusaj ispiranja mozga s miniwashem, kako je pezin remen bolji od piaggiovog, samo zato sto je u pezi (da da, žestok nivo jebanja mozga gdje vrijedi uvijek kontra, a to je da manji remen ipak ostvaruje bokje rezuktate nego veci da da samo zestok nivo teskog fanatizma). A kljuc je u finalnom prijenosu, getribi, i onda shvatis da je ipak siri i veci remen od piaggia izdrzljiviji i bolji nego manji.
Otkako sam stavio 20%na piaggio, extremno sam srecan covek, jer sam zaokruzio uvjerljivu dominaciju u svim pogledima, i pezi vise nista ne vrijedi produzenje getribe jer ionako u serijskoj varijanti nema start, a kamoli s produzenjem.