Alo alo, stara skuteraska poslovica kaze: bolje gurati skuterce, nego djecja kolica.
j#bote pocelo mi zamorce ostajati bez goriva. Prvo na punom gasu, pa nece ni pola gasa, pa nekako crkavao na trecini i dovukao se u hood, ali kroz minirani dio...
Vec sam mislio sam lose odradio pumpu posto sam sebi testiram obo sto odradim jer ima vise verzija...
Medjutim, ovaj put sam dozivio nesto nesvakidasnje. Jesenas sam diht masom zabrtvio plovak od goriva da ne slini, ostavio tako da se susi 2 dana. I eto belaja, valjda mi je diht masa smrzla, ili je stara posto ima vec 10mj., koji k...., to sam vec radio i nikad problema... evo prvi put moram opsovat diht masu...
Rijeseno, ali ima jos diht mase
Sito je bilo prekriveno u potpunosti s masom
Sad sam maknuo sito/mrezicu izbrezervara, pa djubre ide direkt u filter goriva, neda mi se to sve rastavljati i cistiti, pa trpat svjezu diht masu, budem se pokusao prosvercati, tako da lako pogledam situaciju u fikteru goriva kroz mali otvor za izmjenu svijecice...
Vidi se malo crne mase na dnu filterq, a ako ce se jos taloziti, samo odspojim to ulazno crijevo, i gorivo u crijevu ce ocijediti fikter u kontra smjeru, a mogu i sa spricom goriva ili zrakom uci kod brave na crijevo jer ide skroz do gore gdje je i odusak.