Da da, zelim biti extreman pacenik i odrzavati istovremeno 6 purejeta, pokusaj i ti s karbosima pa ces izdusiti ko Isus. Naravno, sve mora biti u takvoj spremi da ostvaruje barem 90% performansi
Nisam mogao spawati mirno da ne zapocnem s ozivljavanjem svojeg novog malise bubice. Kad sam bio mawi, mama mi je uvijek morala kupiti Kinder Suprise ako bi slucajno prosli pored neke trgovine. Sada, kad sam vejiki, navika je istala ista i sam si kupujem Kinder Suprise
Zajebavam se, j#bo te skuter, ali Kinder Suprise efekt kad klinjo s reklame izopaci oci me podsjetio na ovo, jer nisam konzumirao te picke materine, vec sam serafio bicikle i bojao temperama felge u crveno bijelo za vrijeme nogomentnog prvenstva.
Ovaj skuter ce biti moj pokretni ŠTEK
Oskar je otkidao plastiku od repa kako bi pristupio velilim serafima
Najssss
j#bo majku, nije mi dao pumpu goriva, tu sam dozivio KINDER SUPRISE
A ovaj pluteni cep prodajem.
Plastike na sigurnom jer su mnogo uscuvane
Zamorce je ogoljeno, ali morati cu sve raskopati jer vidim da je fusano od pocetka do kraja...
Najbitnije mi je da ima prekidac za kosmoski MOD
Najsss
Najsssss
Ma najssss bokte
Crijevo kompresora nikad mijenjano, dakle 15god. Na prvoj ljetnoj vrucini nakon duzeg koristenja ce popustiti. Ali frende, to je purejet, i on radi i kad gubi pritisak na spoju, tolerancija je za cak 1.5bar. Ali volim da je po PSu i da sam siguran u vjecnost i maksimalne performanse.
Najsss
Pretegnute selne tamo gdje uopce ne trebaju, i jos crijeva "kipe".
Fake kosmoski mod, idealan za placebo
Ova dzek cesto izdrkaju, a nema potrebe
To je to za sad u pus pauzi, sad mirnije disem, jos samo moram provjeriti mehaniku jer sam skeptican oko onog cackanja oko crijeva ulja...