Zaboravio sam napisat da sam nabavio dugo trazene Limited edition plastike , malo poguljene ali nista strasno bitno da nis nije lakirano i svi nosaci su citavi i ono najbitnije hrapave nisu izblijedile i ove sive ispod nogu se ne pretvaraju u prah što je bio slucaj s mojima...
U biti naso sam cijelog ditecha sa puknutom radilicom, sjeli kompic i ja u kedija dosli tam i skuzili da je to njegov prvi skuter koji je prodao prije cca 10g
Gore je još uvijek bio malossi sport, malossi ecu i mhr replica..jedino kaze da je jos imao deltu ali to je netko skinuo...
Bili u jebenoj stisci s vremenom samo ga bacili u kedija i gas
Sljedeci dan na poslu oprao sve plastike izvana i iznutra, zastrechao, utrpao u auto i odnio u garažu
Da ne citiram sve posebno, felga je ako se ne varam od runnera novog, pase na glavcinu od sp, ali et nije isti tak da se ide stavljat na bb blok na serijski nosac ne moze jer nece bit u centru...od vxr-a je jos vise izbacena....inace pase i glavcina od 50 na osovinu zadnjeg kotaca...
Je bila je na njuskalu i bit ce uskoro opet sa tom masinom i plastikama samo na drugoj rami
Sto se tice dr. eva to je bivsi tomijev cilindar ja sam uzeo novi klip i karike i kratko vozio na symu pa prebacio na apriliu...iskreno kaj se sve delalo na moru, bilo bi cudo da je doso natrag u zg
Dalje sto se tice felge i kocnice za sad necu nista pisat kak je i kaj je rađeno dok se to sve dobro ne istestira...pa kad bude sve 100% ce bit slika, ali vjerujte mi ne treba vam ta sekiracija u životu
Dax naravno
Zaboravio sam se zahvalit nekim ljudima s foruma, BP-u na poklonjenom zadnjem disku za kemiju, Radetu koji je poklonio kučište od dellorta jer sam muku mučio s onim kineskim phbg-om (valjda cemo i instalaciju rijesit
) i Matiji na poklonjenim kilerima od f12, decki svaka cast
E da i danas narucene Power pure sc 2CT, prvo je bio heidenau k61 narucen ali ovo sam dobio dosta povoljnije a i zanima me ta smjesa kak ce se pokazat