Red je da se stavi tocka na i od ovog projekta. Neki dan je to trebalo biti gotovo, ali tripovat se MORA, a i naslutio sam neke probleme u radu masine.
Naime, stavili smo onaj serijski auspuh od Gilere DNA, sa vjerovali ili ne, šesnaest milijuna katalizatora, i zacepljenja. j#bo njemu bog mater u picku, i meni kretenu koji idem stavljati smece od auspuha.
PUREJET NE RADI S AUSPUSIMA OD KARBURATORA KOJI IMAJU KATAKIZATORE!!!
Danas sam odlucio to skinuti s kurca jer skut nije isao s mjesta i trokorao je ko zaliveni isus.
Kad sam stavio RR spuhce, TO JE TO SUNCE TI j****, bas onako kako MORA BITI, COPY PASTE je odradjen.
Odmah sam ga ispostovo i j#bo sam mu mater, 95gpsa je oplodjeno ko iz picke s jednom rukom, a setup je sa 0.8gr tezim rolicama!
Evo kako ide mater mu j****:
Moze on jos, ali nisam imao dovoljno ceste, tj morao sam kociti jednom rukom u kolonu...
Evo kako kulturno ide uspravan
Sat laze na 80 za 6kmh.
Evo i jedna snimka vjecnog zamorceta.
PS bata Tomi, skuzio sam sada kako treba snimati, ovisi u kojoj ti je pocetnoj poziciji mob, jbg nekada u votnji ga nemrem okrenuti i zato ispadnu cmrljave slike.
E da, i taj mutavi auspuh, kojem je netko busio rupu u topu, i dole vario 18 slijepih crijeva, sjebao mi ie malo jednu svijecicu meni se cini, g#vn% zacepljeno mater mu j****, skut nema ni 50% snage.
Probao sam i polini rijetki filter reko da vidim jel me jos jebe serijski masno filtet, kojeg sam oprao s malo benzina, jer inace hoce skuteri trokirati kad se stavi novi.
Projekt okrecen, nek ide sve u pizdu materinu. Apdejtam kad se desi neki problem.
Evo moje RR spuhce:
Setup je:
Sve serijski 50ccm, ali bas sve, osim:
- malossi multivar 2000, i 6.1gr rolice, trebaju 5.3gr
- malossi bijeli centralni
- leovince RR spuhce, DUGA grana OBAVEZNO.
Lupam pecat da je ODOBRENO za EXTREMNU uporabu, j#bo zakone, j#bo CVH, samo gas, i ovaj skuter je spreman za Alpe, spreman je za ceste Srbije, nadilazi sve vojne standarde. Jos jedna vjecnost je lansirana!