ja mislim da sam otvorio temu, ali nema sanse da je nadjem za ovo sranje od skutera kako kazu ovi sto se non stop jebu sa svojim karburatorima.
Ako netko nadje istu temu nek mi javi, a ovu cu preimenovati za nekog drugog purejeta iz steka.
Evo slika od jucer kad sam je oprao:
Setup je:
- sve serijsko original osim
- auspuha SC08
Max speed 88gpsa, s prosjecnim vozacem ide barem 110 gpsa jer se moze razvrtiti do 12000rpm. Moze se staviti i duza getriba jer puca od snage kad se sa mnom zavrti na 10soma.
Trebalo bi novi remen staviti jer je sada na 17.8mm original, dakle potencijal je extreman. Jako se osjeti manja masa i manja povrsina sutera u usporedbi s Elystarom ili Runnerima, skuter je idealan za ruganje, jer skuter sam po sebi u startu ima potencijala da pokaze zube.
Jebiga, zavolio sam je jer je mala i sportska, a opet uklopim se bez problema pa se ne osjecam kao na wc skoljci.
I ima najbolji agregat, za koji ne treba tratiti dane i noci, uzimati godisnje odmore i ispaljivati na zivce zbog skuterceta, samo mu ugradis ciljano ono sto zelis i gotovo. E da,i nisi prisiljen uzimati tamo nekakve cmljave zamjenske dijelove jer gotovo sve ostaje upravo u tvornickom stanju, tako da mijenjas samo svijecicu, filter zraka, remen i mikroremen, te klizace. Ako stradaju, eventualno zupcanike vodene i uljne, te s godinama, crijeva goriva i crijevo kompresora.
Dalje ne treba nista pricati, cekam da nesto crkne pa javim, nastavljamo s monotonijom.
PS gle kako sam profesionalno rijesio selne i crijevo goriva koje mora trajati barem 5 godina na visokotlacnom vodu
One čmrljave kineske vodovodne selne sto se urezu i ne stezu 100% opsega su kratkotrajno rijesenje...