Meni je malo mucno prikazivati korak po korak jer nepotrebno gubim vrijeme i iskljucujem se iz fokusa, ali nesto cemo slikati cisto da tema bude zanimljivija i da se bar malo pokaze neka sposobnost rada.
Kad radis sebi za gust, onda to mozes razvuci mjesecima, ali kad radis drugome, tu su bitne sekunde. Zato jednostavno moras razviti brze metode dijagnostike gdje procjenjujes od oka i uha stanje i nakon toga mozes otici do Turske bez problema, i vratiti se jel, te sam prisiljen uvesti neke smjesne klasifikacije tipa ako je nesto za medalju, oskara ili nobela.
Jer di bi bio kada bi svakom ocitavao greske, spajao neku specijalnu opremu, ako se moze na pamet od oka i od uha preskociti sve one nepotrebne korake, nakon sto sam i to prosao, sve se svodi na brzo i efikasno, prakticki bez alata, osim za rijetke iznimke.
Kad se moze tako raditi, onda smo dosli na razinu skutera s fergazerom, ali posto su ovdje vrlo jasni simptomi koje mogu uzrokovati pojedini dijelovi, problematika se svodi na Radi i Ne radi, ILI prakticki ne postoji, a to je najzajebaniji problem
OK, ajmo nesto apdejtat, za sad se ova masina dotjeruje onako sa strane i usput posto su stigli dijelovi ali izgleda da bolcna nije original kao i osiguraci klipa, to cemo pazljivo provjeriti, jer jednistavno nije doslo upakirano u piaggio vrecicu, a purejet reputaciju ne planiram narusavati sa smecem od dijelova.
Ubacena nova karika, sta reci, jel potrebno mjeriti, cilindar nije ovalan
Ovdje su najvece sanse da najbolje slikam.tragove honanja, ali tu karike niti ne klize, nego samo gledam koliko mi je tesko slikati te tragove.
I konacno malo ozbiljnosti, cisto da se odmaknemo od odokativnih metoda, jer ako pred covjekom ne doneses EKG aparaturu, ostavljas izuzetno los dojam, sto je zapravo i istina, tako da netko tko fakat zna nesto i onaj najobicniji muljator, spadaju u isti kos, samo sto jedan ima sve u glavi, a drugi nista.
Zazor nove originalne karike je tijesnih 0.15mm
Stara karika ima preko 1mm, dobrih 1.5mm, nemam veceg spijuna.
Vidi se kako su karika ispjeskarena, moguce da je vozeno s gljivom