Dakle čeličnom cetkom na busilicu skidas ruzinu i farbu dok ne dođeš do cistog lima,ako imaš mjesta do kojih nemozes doc ,onda ako imaš uzmeš biax i nastavak sa brusnim papirom i posmirglas i ta mjesta,to je prvi korak i skidanje ugrubo.zatim uzmeš vodobrusni gradacije 400 i počneš slajfat, pobrini se da pokrijes sva mjesta i da na svakom djelu jednako dugo slajfas, u pravilu je da što duže slajfas da će završni produkt biti finiji, ja sam znao npr potrosit dva papira do kraja i onda prec na sljedecu gradaciju..sve ovisi koliko imaš volje i s čim si zadovoljan..meni je to uvijek djelovalo opustajuce i zato poliram sve sta mogu haha,nema pameti uzmeš papir i rokas, dok neko to mrzi.nakon sta si gotov sa slajfanjem stavis malo nitra ili nekog odmascivaca na krpu, prebrises auspuh i pustis da se posuši, nakon toga mozes cak brenerom proc po varovima da dobiješ onu plavkastu boju da izgleda ko novi,iako ja to nisam nikad radio.poslje ga lakiras s 4 tanka sloja i nakon sta se posuši malo za pol sata-sat ,montiras na skuter i pustis da se zapece lak i to ti je to..