Ljudi ne moze se felga primjetno okrenuti za ovih 1/4 kruga primara sto on radi rukom. A i snima iz ruke tako da je to tesko primjetiti. To sto primar ima luft kad se okreće to je zato sto ovaj srednji zupcanik ide naprijed nazad pa kad zavrti primar prvo gurne taj zupcanik (slicno kretnji bendiksa na piaggiu) pa tek onda vrti ostatak getribe.
Kazem ne znam jel normalno da ovaj zupcanik radi toliko unutra i van jer sam vidio jedan minarelli poderan blok (bukvalno poderan, zupcanik ga sastrugao do te mjere da je napravilo rupu i ulje iz getribe je iscurilo ali je ta getriba je bila bucnija od mašine, uvijek se cuo zvuk zujanja u voznji promjenjiv u odnosu na brzinu kretanja) samo se ne sjecam koji zupcanik je bio u pitanju, da li sekundar ili taj srednji.
Da sve osovine ne sjedaju na svoje mjesto ne bi mogao zatvoriti getribu tako da ta teorija otpada.. minarellijevci ima li ko blokove u steku da otvori getribu pa da nas prosvijetli
Edit: jel imas tu kakvih podloski? Kaze mi prijatelj da bi trebale biti dvije, jedna izbočena na tom zupcaniku koja sluzi kao feder..