I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Reci ti nama koje federe kvačila imaš. Trebao bi imati ove da bi sve pasalo https://www.scooter-attack.com/clutch-springs-stage6-for-original-clutch-s6-5316620-39.html
Slika je 1000 rijeci...
sad sam skuzio da ti kvacilo oderano u sredini, prodji to turpijom ako ima puno mesa kvacilo da ti bude sve fino jednako, kad stavis i odvozis 5km otvoris i vidis dali ti cijelo kvacilo hvata ako ne onda obrusis malo dio koji je hvatao i tako radis dok ti nebude zalizano cijelo kvacilo, jer u protivnom nece hvatat kako bi inace, ja sam nedavno malo previse stegnuo sustice na svom kvacilu pa je isto napravilo kvacilu a snage nije imao dok nisam malo turpijom prosao i ujednacio
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednom
daj ne seri, to je moj bivsi rox Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju. Rama je sa ovog aeroxa I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao
Citat: dell - 19 Prosinac, 2018, 15:27:58Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednomEvo mjesec dana cekam majstora da istokari tu j***nu piksnu.Skinuo frendu s Roxa piksnu i bendiks pa da napravi to da nemoram kupovati bendiks.Polijepit cu poslje 2 3 videa kako skut radi kad je napokon upalio.Cim stigne ta piksna nastavljam sa postovima..onda plastike i stelovanje. Treba mi veci karb al nemam trenutno novaca za njega(Dellorto 21) Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2018, 02:37:29daj ne seri, to je moj bivsi rox Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju. Rama je sa ovog aeroxa I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao Jel me zezas, znaci bio je kod velikog MarinaM..hehe jel ti znaci da moraju pasti neke #NADOBUDNO naljepnice ....Na kadi od sica je pisalo bijelim #NADOBUDNO pa eto valjda je tvoj. Rox sam uzeo za 400€ a po meni vrijedio je 100€ hah.. nego, s kojim setupom si ga prodao? I jel bila radilica u kur*u i ovaj dr evo pukao po pola?
Il ti je neispravna brtva na auspuhu ili.nemas vune u topu
Citat: TekaRox - 09 Siječanj, 2019, 19:00:12Citat: dell - 19 Prosinac, 2018, 15:27:58Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednomEvo mjesec dana cekam majstora da istokari tu j***nu piksnu.Skinuo frendu s Roxa piksnu i bendiks pa da napravi to da nemoram kupovati bendiks.Polijepit cu poslje 2 3 videa kako skut radi kad je napokon upalio.Cim stigne ta piksna nastavljam sa postovima..onda plastike i stelovanje. Treba mi veci karb al nemam trenutno novaca za njega(Dellorto 21) Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2018, 02:37:29daj ne seri, to je moj bivsi rox Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju. Rama je sa ovog aeroxa I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao Jel me zezas, znaci bio je kod velikog MarinaM..hehe jel ti znaci da moraju pasti neke #NADOBUDNO naljepnice ....Na kadi od sica je pisalo bijelim #NADOBUDNO pa eto valjda je tvoj. Rox sam uzeo za 400€ a po meni vrijedio je 100€ hah.. nego, s kojim setupom si ga prodao? I jel bila radilica u kur*u i ovaj dr evo pukao po pola?Daaa da , znaci og nadobudno crew Ja sam ga prodao bez cilindra, radilica je bila neka racing goliko se sjeam