Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 61
Glasanje završeno: 18 Svibanj, 2019, 23:14:20
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kakve ti gluposti pise pa ovoga nema niti kod Pervana. Pola od ovoga su LAŽI . Kako lažeš da si brži od mene tako lažeš i za ovo.Kažeš digo se na neki nivo sada. I da nije nista posebno. Jeli ti moram citirati. Rekao si kada Suhi sa Pežo,m napegla piaggioa bilo kojega dam mu 1000e i sve piaggie.Prvo j Tomi pao na autoputu do Daria isti dan , pa sam tebe samljeo i onda se vadis ajde Edu namaži to ti je pravi test. I sada prije 3 dana Edu sam proletio. I di je lova ajde daj mi 1000e ili si opet srao. Pravis se mutav.Kazes nisam puno postigao ali ja ne vidim 50cc da me itko prestigao i da je brzi od mene. Kada smo bili na voznji na Petrovoj gori. Tomi Zvonkec i Rade. Naišli smo na ekipu sa forumice. Tomi je bacio race imam i video cek cek.Evo i toga trenutka znaci znamo kakvo je stanje Tomijev runner i pogle kako je ubijo brašno u ovom ranercetu.A kaj bi se ja sa njim stal pa plastike bi mu rastopil sa svojim"najgorim auspuhom" Rekordom. Kakava ciganska vozila ; moj Concorde prevaljuje troznamenkaste brojeve dok ti to nisi videl nit u bmw-u jer ti turbina crkla Jadna i bijedna su ti obrzlozenja
Peza kao zgewindani Lamborgini
Edo ajde se stani sa 50cc pjurshitom nrgom od Pere. I snimaj Kreso da se mogu raspuknutinod smjeha kako pjurshit nejde
Ajmo nedjelju navecer neki drag organizirat kad se ja vratim u zg bas bi volio prisustvovati tom dogadaju i usput usporediti batinu sa ostalim pilama. Takoder bi ja volio sjest na pezu pa kasnije na runnera da vidimo kakve cu ja rezultate postici sa svojih 70 kila
Ovo je dobro na tim prdekalicama,ne moras kocit,samo se uspravis i usporis na 7.5 banki.