Ma samo francuski k**ra* treba gutat
U ovo se nebi htio mjesat
Pero pa daj ajde daj mi ispeljaj tog Runnera sa yasunijem. Imas Edinog karbosa , daj ga nabudi da me prede. Ja to zelim a ti opet sa povijesnim nekim videjima tu uletavas. KOga boli za taj tvoj Yasuni i runner kada te sada prepolovim po pol. Sve podrzavam ali ne podrzavam da tu siris nebuloze o svojim smecarskim skuterima koji su na dnu ljestvice. Nasao si moju osakacenu pezu na piku. Imao sam ditek remen , piaggio variomat 16x13 u kombinacijai sa rasutom kalotom S6 koja je jela klizace. I to jos nije kraj imao sam zacvikane polutke i rasutu getribu koju sam ja sam sjebao jer sam vozio godinu dana bez kapi ulja u njoj.
Kada sam stavio remen namjenjen za Peugeot , variomat najmjenjen za Peugeot uparen sa svojom kalotom , promijenio polutke i getribu. Kaj se desilo ? Ubio sa Boga u tvojem pjur-cigo-shitu i sada kmecis.
Naravno da nije, malo kulture nije na odmet dečki, sve u granicama normale
Ma podrzavam sve te bestije. Skuter je 97g picnut do jaja. Imao prilike voziti webere na piagu i rade 2x bolje od 17.5 koji sam zaljeva. Skuter ima taktove sa njima i ne brlja na malom gasu.
Neka bistrina ce se naci sada pa ce reci da sam lud a nikada nije probala nastelati taj karb jer lakse kupiti 17.5 i nakaciti. Pa neka pije uzaludno. Sc08 spulja je tu jos i to sve radi pefektno. Jedino bi ja stavio polutke sa novijega modela jer to jedina stvar koja je bolja kod novijih godista.
j****i ti ovi pijadi mi opasno vise na tablici iza devetke. Morat cu ja jos buđiti nesto
Zvonkec ti se ne brini ti jos imas prednosti tesko da ce te netko dohvatiti sa 50cc , pa cak i pjurdet 70 je sporiji od tebe. Dok pogle karbosa tipa Dax-ov Nrg napegla batinu dok kazes keks... Bilo bi zanimljivo sa Radetom da stanes bar kroz ubrzanja.
Sa pjurdetom se ne moras niti stat kada znamo ishod da je ova krampina talijanska sporija iako ima malossi struju , casice , tpsove prosirene , getribu variomat , auspuh i kaj ja znam sve ne. Dok ti na batini kaj imas ? Variomat i centralni star o mojsijev stap.