Nema veze, crni purejet je vlasnistvo buraza koji ce te obrijati opet kao neki dan
Ja cu besplatno usavrsiti purejeta laksoj ekipi od mene samo neka su ispred peze, samo neka se ljudi osobno uvjere sta je stroj
DOVEZITE PUREJETA SLOBODNO DOK JE AKCIJA U TIJEKU !!
I zelim da mi se vratis i kazes da je nesto crklo! U protivnom mi dajes odredjeni novcani veci iznos!Ajde jos jednom procitajte boldano i ne budite picke. Jer pas ga j#bo, ovakve ponude nema nigdje
Jedan jedini uvjet je da nije potrgan i rasturen uslijed nestrucnog rukovanja.
I naravno, inteligentni pokusaj zlouporabe za ne vlastite potrebe je kaznjiv nepisanim nevidjenim zakonom.
Mi imamo ogranicene resurse za 50ccm skutere, i u klasi gdje najmanje ulozis a najvise dobijes vise daje purejet.
Za prosjecnog korisnika je svakako bolji purejet, a ako se ide u tuning i ulaganje hrpe para, tu pobjedjuje peza jer za tisucu eura vise, peza je ipak malo brza kad je visestruko skuplja.
Nek se izvadi iz konteksta ovo: peza je malo brza
Pod kojim okolnostima, to je sasvim nebitno.
Jedan zakljucak, onaj tko kaze da je purejet sranje je:
A) glup ko k**ra*
B) zna samo utucavati pare i na osnovu toga se pokazati
C) mutav i zatucan
Č) nema pojma
Ć) jednostavno voli nesto drugo i ne jebe ga razum
D) obozava serafiti po istom i onda kad to ne zeli i ne ocekuje
Samo kroz projekt purejeta sam naucio koliko se ljuidi prave pametni i briju po svom i idu u promasaj jer im ponos neda. (Ima i onih koji su IZGUBILI POVJERENJE ZBOG strucnjaka za prevare, imam Ime i Prezime od jednog takvog koji ce iscijediti 3000kn i vratiti ti skuter losiji nego sto je bio, i on ce biti NEUPOTREBLJIV i unisten, e to se zove MAHER). Takvih je na zalost puno, a mudrima se klanjam i izlazim maksimalno u susret.
Al tko ih jebe, dok je takvih pametnjakovica uvijek ce biti dobro. Jer kad konjini kazes da mu je otisla svijecica, a on ipak kupi injektor, to ce nekoga usreciti ali ne njega jer ce se napusiti kurca na kraju i sve ce baciti u 3pm. Zivjela zatucanost!
I nikad se ne pravim pametan pred nekim tko ima vise godina aktivnog iskustva u necemu ako sam zelen i ako mislim da kuzim nesto, a zapravo ne znam odgovor na prvo pitanje, nego prvo dobro razmislim da ne ispadnem nesto od ponudjenih slova abecede A-Č
Mislim HALO, 3 godine neprestano vozim purejete, kilometraze su takve kakve SIGURNO nisi presao s purejetom, i o cem da onda pricam, s kim da pricam kad doticaja nemas, ali zato sve znas, e takvi su mi najdrazi