Frendic, ti si nepismen???
aAde procitaj to sve opet, pao si jucer zauvijek pp jednom kriteriju, a pricekaj da vidimo za jos
Evo da ti izvucem:
Ovdje si spusio vec jucer, a dozivjeti ces to i uzivo
Zovi Edu slobodno Necu se vaditi na nikakve kilaze
OVA 3 KRITERIJA SAM TI ZADAO
Suhiiii
A) Velebit po mokrome savladat,
B) Izbrasnarit purejeta 50 po performansama
C) Da peza izdrzi dulje od purejeta bez serafljenja
Samo ta 3 kriterija nadmasi i onda jos imas piaggio karbosa 50 da izbrasnaris.
Nakon toga se klanjam pezi do kraja zivota i osobno ti urucujem 1000 eura (tisucu eura) nagrade za uspjeh s pezom
!!!
Ispao si iz igre s karbosom jucer, idemo na B cilj, a A je samo pitanje vemena. Kaj bi ti? Hahaha
Frendic, kad peza bude brza od piaggia LC bio ajnspric ili karbos, ja ti dajem kljuceve od svih piaggia, i jos cu ukrasti daxu, radetu i dacevrosu skutete pa cu ti i te kljuceve poklonoti, a bum slozio nrga powera pa da izbrasnari tvog zgewindanog lamborginija s masinom od DACIE 0.7 U APSOLUTNO SVEMU. :headbang
:
FRENDIC, 101 TI JE PLAFON, mozes dobiti litru benzina i to ti je sasvim dovoljno za puno dima
Odi nekome da ti protumaci ovo sve ako ti nije jasno
I odi na godisnji, piaggio i gilera su sranja, fakat ih ima koji su sranja, ali se neki daju upregnuti.
Nadam se da si nesto naucio iz ovog do sada, jer samo je tvoje najbolje, nista drugo ne valja sto ti nemas
Ne znam kako da ti se iskupim i kako da ti olaksam da s lakocom odes na godisnji s pezom, evo oces da nabacimo drag race pa da budem iza tebe?
To bi bila velika razlika za raspolozenje i kvalitetu odmora, svim maleckama na plazi bi mogao pricati i linkati kako peza brasnari okolo, ali njima nije toliko bitno da peza brasnari...Tako da, nije sve u pezi.
Uzivaj!