Doppler variomat i Rekord spulju ,radilica pune polutke Sceed42 koja mi samo odmaze jer je pre pre teska za 50cc. Znaci 12 Gurtner-fabriqué en France , serijsko kvacilo , serijsko zvono, Doppler vario , Malossi remen, bijele federe kvacila koji su mi pre pre mekani jer imam 4%dulju getribu (iako bi mogao jos dulju jer snage ovaj agregat ima) i doppler centralni feder. To ti je postavka prijenosa. Na to je nakacen rekord spuh za koji kada sam rekao da je najbollji ulozeno dobiveno svi su se smijali... Serijski je i usis lamelice i sve ostalo , skup sa serijskim cilindroim koji nije diran.
Trosi 2.4L sa ovom frgom znaci manje od razvikanog pjurshita , a bolje ide.
Imam mogucnost staviti Stage6 usis tj. doma mi stoji taj usis koji je prava mrcina i sa njime se dobije jako jako jako puno na Peugeotu ali onda moram i frgu 17.5 ,a nju nakaciti na moj box bas i nije izi pizi. Jer ja bi da je to sve kao tvornica a ovako ce mi to stajati na stranu van i ne izgleda to meni nikak.
Ali kada sam ima taj usis prije cca 4-5g na serijali to je razlika kao da na serijalu stavis rezonku. Znaci jos vise snage ima i nabire ludacki. A u to vrijeme imao sam Leovince TT i multivar. Sukladno tome i potrosnja se automatski popne negdje na 3.5-4L . Ali nema potrebe i ovako nabijem pezicu do kraja prijenosa i nemre dalje. Sa tim usisom bi dobio samo bolje ubrzanje.
Kada me presisa jedan od pia-ciganluka i ako mi se jako zamijeri onda cu to namontirati samo da ga splahnem.
Jel kuzis ti sada ovo... Zanci pjurshit je u plafonu sada kaj se tice performansi ,a ja jos imam Jockera u rukavu.
Znaci i nije neka lova utucana kaj se tice djelova. Spulja - vario. To kaj ovaj blebece to su ti puste price i romani kojima nema pocetak ni kraj. Utucano je love jer sam ga na zimu slagao iz ciste 0. Sve sam novo stavio od selena plastika , izolacije zica , stopicu svaku novu metnuo , lagere si promijenio sve i semringe. Lakirao ramu , lezajeve volana si mjenjao , vilicu pribavio novu itd itd.
To je sve za moj gust bilo , kaj se tice masine sve je na klik osim kaj sam mucio muku sa remenjem jer jedno na remenu pise a stvarne vrijednosti su drugacije. Pa eto nakupovo sam se remenja i remenja i jos mi ostalo samo da probam Doppler i Athena remen. I opet to radim iz znatizelje a ne zato jer pezica ne ide. Jer vidi se da itekako dobro ide za 50cc serijski netaknuti cilindar.