Suhi aj ne seri jer nemas pojma, dohvatio se modela koji su losiji i samo.seres, pogledaj malo piaggie koji te deru u svemu, koliko nas ono ima? Odi mijenjat ukje na libertijima i serafit po pezici sto je nivo za osnovnoskolca. I stavi neku posudu ispred tminga da ne ostavlja tragove ulja. I onda tu se pravis pametan za sve a pojma nemas, i jedini vozis to zamorce od peze i prqvis se pametan a svi su glupi i zatucani.
Svi su normalni i objektivni, i uzimaji sebi najbolji omjer ulozenog i dobivenog, jer se vode razumok, a ne srcem jer je to peza i sto svaki mjesec trpas sto eura u to malo zamorce.
Ni tminga si ne znas sredit nego ga tjeras majstoru pa ga popravlja 3 tjedna jer je to ipak francuz. Slabo ti toga znas napragit, ali si steucnjak za rijeci.
Imao bmw staru pohabanu kantu i sad ne valja niti jedan.
Nemas pojma ni sta je turbina ni kako radi jer je uprqvljana elektroventilima, i mrezom vakuma, a pricas price koje si procitao na internetz.
Odi malo nesto oonkretnije serafit pa ces manje pricati gluposti, i progledati ces pored svetog peze jer je ti peza.
Kaj uopce ista pricas a nemas nista od toga konketno niti ista znas o tome, a znas da ne valja?
Ti sve znas a vozis pezu karb euro1 koji je u razini tomosa, a kvari se vise jego tomos, a kosta sto puta vise.
Preslozis pezu geberalno preko zime i do sada te iskarala masu puta, pa o cem ti pricas, daj si prvo sredi tu pezu kad si maher i majstor, a je se pravit kao da jije postojalo i dalje pljuvat po drugima ooji su stvarno i zaista bolji.
Pa pogledaj koliko su svi moji purejeti bolji od tvje peze, ti samo pricas, cigan drek ovo ono, a peza je sve to sto govoris zapravo. Oprpsti,al ja nisam zatucan s piaggiom nego sam realan, jer s tim skuterom odem do Grcke bez problema za razliku od peze kada moram dva puta zvati mateja iz sukosana da me slepa sa TALIJANOM.
Odi si opet kupi nesto od vise stotina kuna za pezu kako bi se zadovoljio i unapriiedio to zamorce koje ce se opet raspasti. Hranis se ulaganjem u pezu i tjesis u nadi da ce biti bolje, a temelji su truli. Vozis kineske plastike i kazes da je to francuz, smijes se.meni kako je elistar hibrid, a imas vise dijelova od malagutija F12.
I nek si ti nama.rekao.kako je tebi city grip najbolja guma, i nek si pao iza toga. Nisi nimalo ozbikjaj samo se vodis ljubavlju prema pezi i solis pamet drugima, a zapravo si zatucan s tom pezom jer realno to nitko nece.I koliko ih je sretno preslo na piaggio s peze.
Znam da te pogodilo to sto sam presai i na Nrg Powera purejet, jer je to jos jedan skuter s kojeg cu se smijati francuzima pa ti pricaj sto god hoces, a ovo a ono, a ovako, a onako, a zbog toga... nista to, samo purejet koji je u svemu bolji od tog hibrida, jer je u serijskoj izvedbi najvece zamorce ikad, a i ovako nabudzeni stage 6 level je promasaj jer je nrg power boljo u svemu.
Ima boolji i pouzdaniji agregat
Manje trosi
Manji troskovi odrzavanja
Bolje se vozi
U svemu sisa nabrijanu pezu, pa kome ne bi tesko palo da toliko truda preslagivanja i muke ulozi i shsti da je promasio cijeli fudbal kad opet ika zamorce zbog kojeg ostane u kvaru izove pomoc talijana.
Samo ti trpaj u tu svetu kravu ko nitko nornalan, a ona jikad nece biti bolja od talijana piaggio nrg power purejet.
Nama kojika pase polozaj sjedenjea na runneru , kad sjednemo na pezu ti je ekvivalentno sjedenju na wc skoljci, nabijeno, zgrceno, bas u kur*u. Ali o tome ne pricam jer je to subjektivni dojam, ali bitno da suhi prica i ide nisko haha
Svi zadoviljni s piaggiom, jedino suhi nije kojo ta niti nema. Odi u peugeot servis pa se malo osvijedti s tim zamorcadima, informirai se malo o drugoj strani, a dobri znas koliko si puta popravljao tu pezu na sred ceste i to stakno sebi presucujes i sebe lazes.