O cem ti pricas, pod hitno kod doktora!!! Dam purejeta da terapija odvikavanja od peze sto prije zapocne. Znam tko je tu lud, sve se vidi, ja sam brzi i purejet je brzi
Presuda je pravomocna i mozes se zaliti poinkoslavu
Najsladje je to sto je purejet izbrasnario pezu!!! Meni to nista ne znaci, ali mogu misliti na sva zvona bi se orilo kad bi peza bila bolja, to se ne bi moglo istrpiti haha Ovako barem vlada tisina jer maca purejet samo povuce pezicu misa iza sebe. Vidim da je i projekt peze utihnuo, nema napretka, doslo se do maksimuma, a purejet brasnari po 50 metara
Nikad nisi bio brzi s pezom, uvijek sam se igrao s tobom
Na Solidumunsam ti pustio malo gasa da se ponadas,aonda kad je sjeo Matija koji je tvojih proporcija negdje ZNAO SAM DA CE TE IZBRASNARITI ZA 50 METARA ahahahhahhahhhahha DA SHOW BUDE VECI
TJESI SE TJESI
hahahahahhaa
I ja bih se odjavio, sta ti drugo preostaje kad je peza zamorce
A od peze ne posustajem, pogotovo kad se pricaju gluposti, onda ih s gustom isprskam
Pezica je dosla do kraja, sve moze napredovati u performansama ali pezica je u maksimumi i raspada se,ne pomaze ni novi auspuh od skoro.soma kuna. Izbrasnari je polovan talijan bez ijednog novog dijela hahahahahahaahh pa tko je tu lud?