Propeler ostaje izme%u0111u dva bloka, ostatak se mo%u017Ee mijenjati bez otvaranja blokova ali ovo na%u017Ealost ne mo%u017Ee pro%u0107i bez toga. Siguran sam da %u0107e Pero ugraditi elektri%u010Dnu i zaboraviti na to do kraja %u017Eivota jer je fu%u0161er i purejet je vje%u010Dan
Btw super %u0161to si ovo podijelio s nama. Mislim da se ovo dosad nikome nije desilo i dobro je imati na umu u slu%u010Daju da se nekome ponovi jer je stvarno glupo a natjera %u010Dovjeka da se du%u017Ei period %u010De%u0161ka po glavi i pita zbog kog vraga se pregrijava a (skoro) sve provjereno.
Mrale me procitao i otkrio.
Elektricnu cu ugraditi sutra. U razgovoru s iskusnim majstorima, provrtavanje originalnog impelera je rijetkost.
Daily je to!
Tko ne zna, da je moj cilj, glumiti teenagera koji dobiva 10kn dnevno za gablec, a zeli (a mozda i jest) nadmasiti propisno slozene setupe, onda sam to ja...
Jer sjecam se tih vremena, i naj**** im se mamice kad nisam imao za benzin, a tuko sam u debilne dijelove
OK, sasvim je druga prica kad se nesto slaze i radi, ali realno, to se slabo i vozi, pa je tu fokus iskljucivo na gust. Ovo je daily, koji nastoji biti konkurentan u kapitalizmu, i zeli uz sto manje uloga, ostvariti sto vise.
U fazi sam nabavke elektricne vodene i problem ce biti rijesen. A stari impeler slobodno neka se batrljaka, jer ce protok vode biti vrlo vjerojatno dovoljan.
Ta vodena pumpa je prva, iz 2003. ima oko 40 000km. U pravu ste sta bi trebao napraviti, ali ne pada mi na pamet kad postoji jednkstavan bypass. I sto ie najbolje, vec imam mjesto i dzek za vodenu posto sam na njoj vozio Peugeot original LC masinu.
Ova masina je prvi put bila pregrijana do 130* sigurno, kada smo palili gumu. Od prevelikog pritiska je izbilo crijevo s lulice, i culo se kao eksplozija. Natocili vodu i deri opet jer nismo.uspjeli poderat amolasicu koja je bila mlada, pa je imala stravican grip i opako je gusila masinu. Ali, uspjeli smo nekako satrati gumu i onda smo satrali felgu..... Moguce da je tu vec plastika impelera bila naceta....
U svakom slucaju, tesko se pitati zasto, zbog vrlo nezahvalnih i nerealnih uvjeta koristenja.
Kasnije mi se raspao termostat, koji je izgleda bio neprekidno stisnut u iberu, i jednostavno se raspao. A jedan mali komadic nisam nasao, i ostavio sam ga koga jebe, jer mi se nije dalo sve zivo rastavljat. Mozda je i on dosao dole pa prckarao...
Nebitno sve, sve ce to bit dobro. Bez pokazivaca temperature ne bi vise nikad. To osluskivanje, gdje ti pogotovo digitalni prikaz odmah kaze kad je nagib zapoceo je nesto zanimljivo.