Uredio sam objavu, nešto se zblesiralo sa linkom. I imao sam dvije slike, ova što je Dino objavio je jedna a u mojoj objavi je bila druga sa druge strane
Jeste mrale u Tuzli je slikano. Sjetio sam se onog tvog tripa u Tursku pa sam zato ovdje stao i uslikao runnera na istom mjestu. A i tajming sam dobro pogodio jer je sunce taman zalazilo
Dok je sunca vožnja je sasvim ugodna čak i u ovim februarskim danima. Sve do ovog trenutka slikanja ja sam vozio bez rukavica. Naravno osjetilo bi se između nekih brda malo hladnijeg povjetarca ali dok si na suncu milina je. Bio sam na drumu do 17:30 i nemam primjedbi, za ovaj period i više nego pogodni uslovi.
Imao sam i jednu situaciju gdje sam doletio sa 90ak gpsa nekoj Corsi iza leđa i ajd da ne usporavam samo blicnem dvaput i palim žmigavac jer nema nikog iz suprotnog smjera a dionica je dosta pregledna, skoro pa pravac al je puna bijela linija između dvije trake(ograničenje 50kmh). U tom trenutku paljenja žmigavca primjetim da patrola stoji s lijeve strane magistrale (zaustavljaju suprotni smjer ali su tada nešto gledali u svom autu, mislim da su tek stigli na to mjesto). I kako sam ja već krenuo u preticanje tako su oni mene ugledali. Uslijedilo je pritrčavanje magistrali i mahanje rukama al shvatili su da je kasno da me pokušaju zaustaviti jer se preticanje odvilo baš pored njih hahaha
Nisam se mogao vratiti nazad u traku a niti je imalo smisla tako da sam im samo dignuo ruku u fazonu "Don't worry I got this" i obišao Corsu. Cijelo vrijeme sam pratio retrovizor da vidim hoće li krenuti za mnom, fino su me ispratili pogledom i odmahivali glavom
nisam primjetio nikakav radar u rukama a niti je šta blicnulo iza mene, valjda ne dođe čestitka hahah