Skarabuđio si ovo za oskara,mislim da će ovo držat vječno,još treba udarit test po autoputu i onda si ziher
Nema nista od bijesnih proba dok ja ro ne izvozam i vidim dali je ok
Kad budes u lici javi se da test napravimo hehe
Moze naravno
da sam ja radio ostavio bi 8mm saraf, i stegao kako ti sad, ako bi morao ic na 10mm onda bi stegao saraf krvnicki do kraja jer opet zbog trzaja radilice moze pustit radilica i puknut krak
Firke i ja tako razmisljam,ali je m10 komad sa stare radilice bio malo u banani,a i radeni m8 na drugom kraju je bio dosta mekan i spoj izmedu m8 i m10 bi sigurno pukao
Da mogao sam ici na m8 10.9 i serafit u radilicu bez problema,ali onda je problem malog serafa i kombiniranja podlozaka
I opet ostaje ono .....dali bi drzalo.......i kad bi m8 10.9 rezj...... navoj u radilici jer je ona iznutra ustvari mekana.....to je problem
Sad je m10x1.25 10.9 userfljen u radilicu sa loctite,nije bas slabo,ali nije ni krvnicki
To je sigurnije,ali sad je upitna radilica na tom djelu
Nek izdrzi do zime barem,a onda cemo vidjet
Jer sam vise umoran od stalnog serafanja
I ja sam bio za to da ne dira dok sve radi uredno.Imao je sve u pripremi,pa je u slucaju defekta mogao ici na m10.
On je radi mirnog spavanja htio taj m10.Dobro bude to,nema se tu sta desit,osim da odserafi tu navojnu sipkicu kod skidanja...
Sad vise vjerujem u navoj,a manje u radilicu
Isao sam samo na to jer je navoj od one tvoje stare radilice bio u banani,a da nisam ni skuzio,tek sad sam vidio kad sam uzeo nove serafe
Sa m8 vijkom bi bilo kombiniranja previse jer ima malu glavu
Morao bi varit m10 maticu ili varit sire podloske da mogu normalno stezat
Ma moglo se nista ne kazem
M10 sipkica se sigurno nece odserafit jer je na njoj loctite i zagrizla je u m8 navoj nakraju,zato sam i brusio seraf na vrhu
Sad je gotovo
Vidjet cemo kako ce se sad ponasat
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk