Ja bi se potrudio upkairati onu prirubnicu doppler. sa time bi rijesio prirubnicu za vijeke vijekova AMEN. Da te vise ne kopka ta prirubnica.
KOlko ih ja ugradim i nakon 6000 covjek dodje na servis ona puknuta. a radi se o serijali koja nema neke vibracije.
Kolko ih izvadio iz vrecice ,a ona gumica ispada sa aluminijskog djela.
Imas vjecnu prirubnicu a stoji ti na stalazi. Potrudi se oko toga , onda sljedi karb i ostalo...
Na tvojem mjestu uzeo bi onaj karb dell 21 black. Ima cep za brzu izmjenu glavne dizne. Ima cep klipica na navoj. I malo su agresivnije postavke samoga karba.
Ja sam ima 19 takav i nastelao ga bez beda na naturpijanoga dreva.
Tremogrupa cist sumnjam da zeza jer isao je dobro. I da nebi bio prvi koji karb zajebava , u servisu bilo slucajeva. Covjek se vozio i odjednom ne dela kako spada skuter. Cistis karb , sve pregledas kak bi rekli sve picnes i opet ne dela.
Uzmes novi karb i brm brm.
Ti kanalici u karbu su sitni uzasno ako je nekim slucajem korodirao aluminij unutar kanalica. nikada ga neces ocistiti. NEma do serafcigera kada ti zagrebes pa ocistis
Isto tako meni gurtnerica. iMa metalnu casicu i kako sam bio blesav nalio secer u tank i sve se zadrzalo u casici. Preko zime otvorim Karb i imak kaj vidjeti. Mogao sam do jutra ispuhivati kompresorom. Dok nisam to sve pogrebao i malo po malo iglicom isceprkao nije bilo cisto.
MOS TI TO , MOS TI TO