Pozdrav svima!
Kao što se i vidi, novajlija sam na forumu iako već duže vrijeme čitam i istražujem teme.
Vozim Skippera 125 vec par godina, ali tek sad sam počeo samostalno šarafirati po njemu.
Pored njega u garazi imam još par motora; Tomos CTX, Tomos Junior, Yamaha ttr 600.
Trenutno se vozim na 9,5 g rolicama jer mi je sa std rolama skuter bio mrtav na srednjim okretajima. Dakle, totalna rupa. Pretpostavljam da je falinga u prijenosu. Čini mi se da kvacilo prerano odvaja jer lovi vec na jako niskim okretajima.
Prije par godina prodao sam SRku 150, koju sam kupio novu, ali ne mogu uspoređivati performanse jer se više ne sjećam kako je Aprilia isla. Siguran sam da je krajnja bila bolja,ali siguran sam da je ubrzanje bilo linearnije, bez ikakvih "rupa" u ubrzanju bez obzira na težinu rulina. U jednom trenutku sam vozio 17 g. rolice, jer sam imao puno otvorene ceste, i ubrzanje je još uvijek bilo zadovoljavajuće.
Ugl. plan je poboljšati performanse skutera, ali sada zaista nemam vremena pa je to plan tek za ljeto.
Svaki komentar i prijedlog je dobrodošao.