Probana je ona aplikacija i ne sljaka,izbacuje neke lude brojeve.
Skut je bio donekle ustelan na airbox,tu sam probavao neke medjudizne 85,88 i 90
Sa razlicitim polozajima igle i najbolje je isao sa 88 na 1.zubu.
Evo jedna snimka ubrzanja 0-117 gps-a sa 90 diznom.Prijenos jos nije pipnut,osim sto su rolice ugrubo ubacene.125 po satu je 100 gps-a,75 je 60 a 100 je 80.
I onda krece shou,bacio taj airbox van i stavio gore onaj otvoreni ko gljiva. 3x 28mm lulica
Postavke karba ostavio s 45 ler i 85glavnom.Samo sam ubacio w16 iglu na 1.zub
Naravno,idiot sam i nisam krenuo skolski.Jos sam na pik traku zapisao postavke karba kad sam skinuo taj airbox.
I tako ja to otisao probati i odazivi super,cak sam trokiranja dosta jaka imao na malom gasu.Snaga odlicna,okretaji stabilni,temp stabilna,vrti iste okretaje.
I reko idem probati pun gas da vidim sta svjecica kaze.Tako ja njega u jednu uzbrdicu zaserafim jedno 300m,naglo kocim da vidim boju,kad tuf ugasi se on.Sad ne mogu rec jel se ugasio u momentu punog gasa ili tocno kad sam pustio gas,ali sranje.Stajem,kompresija 0,ne pali,kurbla propada.
Vadim svjecicu i zaticem ovo:
Boja skolska,ali minus elektroda plavkasta.
I nista,idemo guranje do doma.
Doma provjeravam iskru,dovod goriva i gledam kroz ispuh.Na ispuhu klip kao nov,na oko cilindar djeluje ok,ali vidim neku cudnu sjenu.Mislio sam da je osigurac klipa ispao.
Nista,spremanje na najgore i nadanje najboljem.Sa suzom u oku slijedi skidanje termogrupe.
ZALEPIO JE,evo Dario debilu,kad si uzeo stelanje zdravo za gotovo i mislio lako cemo.Trebao sam poceti skolski od vece prema manjoj dizni i to se nebi desilo.
Evo na sta to lici
Nije sve tako crno kako je izgledalo.Klip je definitivno fasovao,cilindru nije nista,osim sto su ostale naslage aluminija.
Cilindar sam pocistio,novi klip i set dihtunga je narucen,kao i dizne do 115.
Idemo ponovno,moja glupost me kostala 60e i jedno iskustvo vise.Kalkuliras dobro ce to biti,e pa nece,mora po skolski od najvece prema manjoj dizni,pa makar to trajalo 5x duze.Nije zajebancija sa setupom koji se vrti 12500 okretaja,taj ne oprasta.
Evo slika cilindra nakon ciscenja:
Ako dijelovi stignu do meeta idem s racingom,ako ne stignu ide malossi sport gore...
Prvo nisam htio nista pisat na forum,rekao sam par ljudi,pa kruze price.Posto sam do sad pisao dobre i lose stvari,tako cu i ovu.Pa je sad na vama da date svoje misljenje i svoj komentar,kao i da suosjecate ili se smijete.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk