Vec se neko vrijeme vozim,skrpao sam racinga sa starim klipom i karikom.Podesio squish na prihvatljivijih 0.6mm i to tako igra dobro.
Nisam se nesto previse bavio stelom,nego nabacio one stare postavke i tako sam dosao na meet,jedino sam 0.2gr lakse rolice stavio i otpustio kuplung,jer je bilo nemoguce krenut punim gasom,cak i kad se punom tezinom nagne na volan.
Izbacio sam i produzenu malossi getribu od 21% i mogu rec da je puno manje momentan sad i kao da manje snage ima u globalu.Jedini plus je sto se izvrsno ispuca na startu.Ovo mogu potvrditi sf2freak i dax,jer su oni probali skuter u obe kombinacije.
Sad kako je zatoplilo je postao trom i nejde kako treba,trebam se poigrat jedan dan pa malo osiromasit pun gas.
Slozio sam bocnu nogaru,posto je centralnu trebalo maknuti radi yasunia.
Zamjenio onaj sjebani amortizer sa rabljenim u dobrom stanju.
Slozio polini cok,da ne moram setat oko skutera kad se pali.
Slozio kineski sat za temperaturu,koristio orginal senzor(neispravan) iz kojeg sam iscupao dijelove i zalio svoj senzor sa tekucim metalom
Naknadno je slozen na stopice da se zica ne frce kad se serafi gore.Zice su lemljene i produzivane.
Evo kako izgleda gotov proizvod:
Jos moram sloziti ventilator koji doma ceka.Pribavio sam kuciste osiguraca,prekidac,ozicenje i ventilator.Treba malo dobre volje i smisliti neke nosace za njega.Ventilator je s nekog malagutija 250-300cc,nezz tocno.Znam da puse ko vrag
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk