Skuter je slozen...
Auspuh je ponovno premotan jer sam skidao traku za potrebe nekih mjerenja
Danas sam jos vratio neke plastike,nabacio prozirne poklopce zmigavaca i fara koje sam blago zatamnio i poklopac stop svjetla koji je takodjer zatamljen
Prije sklapanja sam ubacio neku kemiju od federa kuplunga koje sam vozio na serijskom kuplungu,pa se to pokazalo kao jako lose,skuter je kretao na 3500 okretaja.
Kasnije sam ubacio polini federe i nastelao start tik pred rezonancu(6500-7000okretaja)
Uglavnom skuter mi je jako mlako isao,opce nije bio zivcan i ono vrtio je ali nije isao.
Tu sam u toj jednoj probi isao 117gps-a uspravan na 11800 okretaja,znaci jos nije krenuo u prevrtavanje.
Pa sam ubacio lakse rolice i imao iste okretaje....
Provjerio svjecicu u punom gasu i na pola gasa
Pa je tu doletio dacerovs i donio dizne.
Malo smo se poganjali i ono,na pas mater sam brzi,jedva...tek nakon 80-90gps-a se osjeti neka razlika.
Dobro,sve je nabacano na skuter,a getriba mi je napravila drasticnu razliku(vidi se kako je na prethodnom videu skuter trgao na startu)Stelao sam nesto nabrzaka na 0c dok je bila razrada itd.Znaci totalno drugi skuter od dijela di je onaj snimak iz dacerovsovog Forda.
Kasnije sam se sa 92 dizne spustio na 88 diznu i skuter je pobenavio.Sad izuva iz cipela i puno je agresivniji i jaci.
Sutra idem jos dole s diznom,da vidim di je granica kad krene ici losije.
Digao mi je i nekih 400 okretaja u ubrzanju,pa se moram pozabaviti prijenosom opet.
Start je vec odlican,ostaju neke sitnice.Sutra nastavak radova
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk