ja sam prije 2 godine naletio na smece od ljubicastog federa i sabio se doslovno u 1000-1500km... uzmem drugi i onda je on nakon 7k km u boljem stanju nego ovaj kaj je proso 4-5 puta manje.
Montirat cu novi,mozda s njim bude vise srece. 

Daj si sklepaj i isprintaj dashboard sa vrijednostima gps-a jer ova čuka je komična
Ovako je napetije,svi klinci u kraju ce pricati da ide 160 

Bum vidio,mozda slozim nekaj,samo ne laze linearno,pa bi taj sat izgledao ko dzumbus.
tako malo fali da se probije magicnih 120 gps-a   kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat..
 kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat..   jedva cekamo meet
 jedva cekamo meet  
Mislio sam da bude bez sajbice(po matematici je trebala),al nejde...bar ne s ovim remenom na 18.35mm
Moze ona izgurat i puno vise ako ima okretaja,ali i tu su vec zvukovi i vibracije da molis krunicu i drzis pun gas,pa sta ti bog da...
Da ne spominjem da mi je getriba razvaljena i na laganom gasu nadglasava skuter.
tako malo fali da se probije magicnih 120 gps-a   kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat..
 kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat..   jedva cekamo meet
 jedva cekamo meet  
Vozis 120gps i kad stanes ne osjecas noge....od vibracija hahahha.
Definitivno treba produzenje, idealka bi bilo 7-10% 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Problem je kaj je prvo produzenje koje ima za kupiti 13%,mozda ima i koje manje ali nisam nasao,nekaj bum skombinirao vec...
Kak nebi vibrirao kad se primar zavrti oko 35-40t okretaja.Na minarelliu nebi nijednog serafa na rami imao 

jedva cekamo meet  
Vozis 120gps i kad stanes ne osjecas noge....od vibracija hahahha.
Definitivno treba produzenje, idealka bi bilo 7-10% 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ne kaj ce mu produljenje i onak ide "120"gpsa. samo ce izgubiti na startu a mozda i više od toga
Nesto cu morat staviti,ne vjerujem da bi on osjetio neku promjenu sa 10-15% duljom getribom,samo bude kasnije u powerbandu i nece letit u okretaje.