Moram naruciti taj kineski sat,ostalo cu lako.Probusit seraf skoro do dna i unutra staviti senzor,a seraf zaserafiti na orginal mjesto senzora.To mi je nekako najjednostavnija opcija.
Corectore lijepa gesta,ajde mi molim te broj moba sibni u PP pa se izdogovaramo dalje.
Evo da javim da je danas definitivno yasuni vario izletio van.
Probao sam jos par kombinacija i sa svakom spusta okretaje,a prije toga nesto zaruzi u prijenosu.Rekao bi da rolice zapinju.To se vidi po tragovima na stazama,sa multivarom nista ne ruzi i trenutno je on gore.
Danas sam isprobao i par kombinacija sa njim.Uglavnom sam se igrao tvrdocom i federa i solo ljubicasti mi je najlinearniji s drzanjem okretaja.Tako da sutra vjerovatno bude kombinacija ljubicasti i 3.5gr rolice.Danas sam probao 4gr i fali malo okretaja.
Dostelao sam i karb,generalno je bio okej,ali je trokirao na pola gasa(w9 2.zub i 90),pa sam za prvu loptu spustio iglu i popravio srednji spektar a u full je falilo goriva.Onda sam stavio 95 glavnu i imao blaga trokiranja ponekad a seraf smjese se spustio ispod pola kruga.Na kraju userafio 92 i to je pun pogodak,svi mm gasa se odlicno odazivaju.Seraf smjese je na krug i 15min a u rangu pola kruga dize i spusta okretaje,sto mi potvrduje da sam dobro podesio.
Sutra jos prijenos dovodim pod konac i to je to.