ja sam prije 2 godine naletio na smece od ljubicastog federa i sabio se doslovno u 1000-1500km... uzmem drugi i onda je on nakon 7k km u boljem stanju nego ovaj kaj je proso 4-5 puta manje.
Montirat cu novi,mozda s njim bude vise srece.
Daj si sklepaj i isprintaj dashboard sa vrijednostima gps-a jer ova čuka je komična
Ovako je napetije,svi klinci u kraju ce pricati da ide 160
Bum vidio,mozda slozim nekaj,samo ne laze linearno,pa bi taj sat izgledao ko dzumbus.
tako malo fali da se probije magicnih 120 gps-a kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat.. jedva cekamo meet
Mislio sam da bude bez sajbice(po matematici je trebala),al nejde...bar ne s ovim remenom na 18.35mm
Moze ona izgurat i puno vise ako ima okretaja,ali i tu su vec zvukovi i vibracije da molis krunicu i drzis pun gas,pa sta ti bog da...
Da ne spominjem da mi je getriba razvaljena i na laganom gasu nadglasava skuter.
tako malo fali da se probije magicnih 120 gps-a kako god lepo, nisam mislio da serijska getriba moze toliko izgurat.. jedva cekamo meet
Vozis 120gps i kad stanes ne osjecas noge....od vibracija hahahha.
Definitivno treba produzenje, idealka bi bilo 7-10%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Problem je kaj je prvo produzenje koje ima za kupiti 13%,mozda ima i koje manje ali nisam nasao,nekaj bum skombinirao vec...
Kak nebi vibrirao kad se primar zavrti oko 35-40t okretaja.Na minarelliu nebi nijednog serafa na rami imao
Vozis 120gps i kad stanes ne osjecas noge....od vibracija hahahha.
Definitivno treba produzenje, idealka bi bilo 7-10%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ne kaj ce mu produljenje i onak ide "120"gpsa. samo ce izgubiti na startu a mozda i više od toga
Nesto cu morat staviti,ne vjerujem da bi on osjetio neku promjenu sa 10-15% duljom getribom,samo bude kasnije u powerbandu i nece letit u okretaje.